Reklama

Reklama

Hluboké vody

  • Francie Eaux profondes (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nevěru Melanie její manžel Vic Allen nese se zdánlivým klidem a lehkostí. Milenci Melanie však po setkáni s Vicem náhle odjíždějí nebo beze stopy mizí… (borsalino)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (10)

borsalino 

všechny recenze uživatele

Další z filmů na téma manželská nevěra, nicméně trochu jinak. Melanie si domů celkem nepokrytě vodí své amanty, Vic s nimi zdánlivě přátelsky hovoří, ale okamžitě osnuje plány, jak se jich zbavit. Jak se zbaví prvního, objeví se další. Nevraživost se stále stupňuje, ale zároveň se Vic od Melanie nemůže odpoutat a Melanie postupně chápe, že ji Vic nikdy nepustí, byť souhlasí s rozvodem. Mezitím napětí mezi manželi roste, milenci odjíždějí nebo rovnou mizí… Zajímavě zpracované, jen bych očekával trochu více dramatičnosti. ()

Reklama

hanagi 

všechny recenze uživatele

Patricia Highsmith je má oblíbená autorka, jejíž romány se opírají o přesné psychologické zobrazení nejtemnějších vášní patologických jedinců. V Hlubokých vodách jsem docela na pochybách, kdo je horší - nevyzrálá a do sebe zahleděná Melanie anebo její na venek okouzlující, chladně manipulativní manžel Vic. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nezařaditelné drama (kriminální, psychologické, rodinné) v poněkud pomalejším tempu vyprávění se dvěma hereckými ozdobami - Isabelle Huppertová a Jean-Louis Trintignant - oba naprosto úžasní - mě zaujalo a vtáhlo.. Příběh manželského páru, který se potýká s nevěrou a řeší ji vskutku nevšedně, je v každém ohledu zajímavý a působivý.. Jen tiše doufám, že nevěra se takto v reálném světě neřeší a asi si pořídím do budoucna hlemýždě.. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré psychologické drama - krimi z dob zlatých dobrých časů francouzské kinematografie. ČT2, probuď se, stálo by za odvysílání. Ostatně, uvítal bych na ČT2 více filmů s Jean-Louis Trintignantem. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama