Reklama

Reklama

Můj soused rocker

  • Velká Británie Beat Beneath My Feet, The
Trailer

Obsahy(1)

Teenager Tom odhalí pravou identitu nového souseda. Zdiskreditovaný rockový bůh, který před lety zmizel, dluží na daních hotové jmění. Chlapec přistoupí na to, že jeho tajemství nevyzradí, má ale podmínku - rocker ho musí učit na kytaru. Tom je samotářský kluk, který sní o kariéře rockové hvězdy. V ní mu však brání jeho bohabojná, svobodná matka Mary. Když se do bytu o patro níž přistěhuje děsivý soused, který celé hodiny poslouchá hlasitou rockovou hudbu, pozná v něm Tom zdiskreditovaného kytaristu Maxe Stonea z rockové kapely Nothing. Ten před lety zmizel, nechal po sobě obrovský dluh na daních a teď je považován za mrtvého. Tom přistoupí na to, že sousedovo tajemství nevyzradí úřadům, ma ale jednu podmínku – Max, který nyní vystupuje pod jménem Steve, ho musí naučit hrát na rockovou kytaru. Brzy se mezi nimi vytvoří pouto, díky němuž se oba vydají na cestu z rockového pekla ke spáse. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Absolutně průměrný (no, spíš lehce podprůměrný) film, kde jediným zábleskem kvality je hudba (vskutku jen mihotavým zábleskem, do blesku z čistého nebe má hromsky daleko) a Luke Perry (ten mě bavil hodně). Rocku jsem tam moc nepochytal, spíš blues a pop. Ke škodě věci... Na tři hvězdy to sice nemá, ale dvě jsou zase přehnaně málo. Ještě, že to má jen 89 minut. Déle bych to asi nevydržel. Potenciál tu sice je, ale zůstal trestuhodně nevyužit. Bohužel... ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Luke Perry překvapivě dobrej a zbytek je snad ještě lepší. Nicholas Galitzine zahrál trochu ujetého fandu rocku dobře a uvěřitelně. Lisa Dillonová a Verity Pinterová taky velmi dobrý výkon. Verity nejen herecký, zpívá taky pěkně (to ostatně Galitzine taky). Škoda že jsem jí už v ničem dalším neviděl. No a nakonec musím vyzvednout hudbu, ta je doopravdy luxusní. ()

Reklama

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Filmový debut Nicholase Galitzina a rovnou takhle komplikovaná postava. O to větším překvapením je, že podal naprosto profesionální výkon i bez předchozí filmové či televizní zkušenosti. Očekával jsem céčkovou záležitost, ale dostal jsem lehce nadprůměrný filmový zážitek, který lze zařadit do kategorie milé překvapení. K těmto standardním 3* přidávám ještě jednu bonusovou za písničky, které v Nickově podání skvěle pasují do filmu a navíc se dají docela dobře poslouchat i samostatně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Luke Perry toho životem zkroušenýho samotáře hraje luxusně. Pro mě absolutně neznámý Nicholas Galitzine jeho pravý opak taky nemohu jinak, než pochválit. Příběh jako takový je pak naprostá klasika, ale naprosto příjemná klasika a k tomu ještě s parádní muzikou, která se naprosto luxusně projeví na závěr filmu, kde jsem z ní byl vysloveně nadšený. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jak může být Tom rockerem? Neobléká se tak, chová se jak idiot, nemá ani pořádné vlasy a třída ho má za losera. Je to jako pohádka o Ošklivém káčátku. CITÁT - Schizofrenik slyší hlasy, já slyším hudbu............. Vždycky, když vidím Toma, vzpomenu si na hlášku ze Strážců Galaxie - Nikdo není stoprocentní pičus - ale tvůrcům se povedlo Toma prostě udělat až přehnaně stoprocentního, což je velká škoda. Pak to opravdu působí jako stoprocentní ošklivé káčátko, co neumí nic. On ho soused vlastně ani moc neučí, jen poslouchá. Alespoň ve filmu zazní dobrá hudba a jsou k vidění slušné videoklipy. Průměrná kamera, jednoduchý předvídatelný scénář a skoro nevýrazné herecké obsazení. Za tu hudbu dávám 50% a možná trochu víc. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama