Reklama

Reklama

Lost in the Sun

Trailer

Obsahy(1)

John je na dně, dluží nemalou částku peněz lidem, od kterých byste si nepůjčili ani polohrubou mouku, natož peníze. Navíc u sebe nemá odpovídající hotovost na umoření dlužné částky a ani nezná nikoho, kdo by mu pomohl peníze získat. Naneštěstí potkává nezletilého Louise, kterému právě umřela matka. Pod záminkou domluveného odvozu k chlapcovým prarodičům se Louis stává Johnovým komplicem na cestě, ze které není nejspíš úniku. Před minulostí neutečeš, ale můžeš se jí schovávat. Ale na jak dlouho? (geklon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Duhamel /Turistas 2006/ ani nevie hrat, toto co natocil je slabota, slabe duchom slabe scenarom, rezisersky , herecke vykony to je tu sci -fi : 7 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Udělal hodně chyb, je si jich vědomý, ale neví, jak najet znovu na správnou cestu. Navrch dluží ranec peněz. Nakonec mu přijde vhod odvoz nezletilého hocha, který přišel o matku, k jeho prarodičům. A se kterým ho zřejmě leccos pojí. Což pochopíme záhy. Naučí ho řídit auto, naučí ho střílet, usměje se na něj holka. Big boy. Když se divák zahledí do prvních záběrů, očekával by od zbytku jistý standard. Ten ovšem nepřichází. Je to jednoduché jako facka. Doufá tedy alespoň, že za tu hodinu a půl se aspoň vystřílí dost kulek na to, aby nemusel přemýšlet, s jak zbytečnou látkou se tu setkal. Marně. Výsledkem je obyčejně natočený předvídatelný nesmysl, který nabídne mdlého Joshe Duhamella, který hraje tak nějak pořád stejně, mdlé situace, mdlé emoce, nijaké poselství. Zda si chce někdo dát film, kde mezi lupičem a jeho dobrovolným rukojmím vzniká silné pouto přátelství, ať se vrátí o dvě dekády zpět a připomene si Eastwoodův Dokonalý svět. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Relativně nudný film, který by měl ukazovat, jak je možné nalézt cestu k tomu, co je správné, anebo alespoň k tomu, co za správné považovat můžeme. Ten film nemá absolutně žádnou gradaci a nezachrání to ani celkem civilní herecké výkony. Všichni se totiž tváří celou dobu až moc dramaticky, což místy vyznívá až jako karikatura. A to určitě nebyl účel snímku. ()

paradoxman 

všechny recenze uživatele

Všechno beru. Pomalé tempo, jasnou pointu od začátku do konce, nelogické chování hlavního desperáda... ale co neodpustím, je nelogičnost scénáře a nereálné chování postav. Takže borec nejdřív zavolá babce, že veze hocha domů, ta mu vynadá ať na to ani nemyslí, hoch má potom pár dnů zpoždění, protože busem nepřijel a když se nakonec objeví celý umolousaný a jen s malým batohem, tak mu babka ukáže fotku milovaného tatínka. V reálu by byl desperádos zapomenut v propadlišti opovržení, které by tchýni rozhodně neopustilo po smrtí její dcery. I tak musím dát dvě hvězdy, protože konec vyznívá velmi pozitivně. Ale může za to jen a pouze pozoruhodné charisma hlavního náctiletého hrdiny, které přebíjí i bezútěšnou atmosféru amerického venkova. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama