Reklama

Reklama

Spud 3: Learning to Fly

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Oproti původním dvoum dílům sračka, naprosto zbytečný film, o nic nešlo ani postavám, ani vám při sledování. Opět musím udělat reklamu na Inbetweeners. Coby ne, je to vlastně celé jenom taková nějaká kopie. I tu Carli v tom vidíte. ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

V JAR v kinech na konci listopadu. Jsem zvědav, jak rychle (a jakou formou) se to podaří shlédnout mně. EDIT: Tak shlédnuto nakonec až v půlce května 2015. Ze tří dosavadních dílů zřejmě nejslabší, uvidíme, co se podaří vymlátit z poslední knížky. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl, u kterého jsem si říkal, že by mi vlastně bylo docela jedno, kdyby to skončilo jinak. Nemohl jsem se k postavám dostatečně probojovat, jako kdyby už byly opravdu jinde. Není to v konečném důsledku vlastně ani moc komické a ani dramatické, takže je to takové unylé. Ale za předchozí díly alespoň ten průměr. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trojka už je vyloženě slabá. Dějově nevýrazná, nevtipná, chybí tam nějaká pořádná romance i větší konflikt. Díl už vyloženě jen do počtu. ()

Zajímavosti (1)

  • Nováček série Caspar Lee bojuje celý život s překlepy ve svém jméně. Často se setkává s "E" namísto "A", což dělá s Caspara špatně Caspera. I autoři tohoto snímku se dopustili stejného přehmatu, a to na všech oficiálních plakátech k filmu. (MiGi87)

Reklama

Reklama