Reklama

Reklama

B is for Badger

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Velká Británie, 2014, 4 min

Režie:

Julian Barratt

Recenze (5)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia natáča dokument o tom, že jazvece vyhynuli v istej oblasti kvôli tomu, že tam postavili jadrovú elektráreň. Štáb má isté nezhody a tak sa počas pauzy trošku hrajú okolo bývalej jazvečej nory, v ktorej sa skrýva zmutovaná príšera ktorá má chuť na trhanie ludí. Velká škoda že príšera nebola ukázaná. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale moc jsem nepobral o čem to mělo bejt. Možná frajera sežrala zmutovaná příšera zalezlá v noře v blízkosti elektrárny nebo něco podobnýho. Fakt jsem smysl tohohle kraťasu moc nepobral.40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Copak se to ukrývá v noře blízko jaderné elektrárny? No se pokusí zjistit partička dokumentaristů, kteří chtějí zjistit, co se stalo s jezevci, jenž zde před stavbou žili. První tři minuty jsou o ničem, ale v té poslední se dočkáme alespoň nějakého toho gore a stříkající krve. Smůlou však je, že z té „potvory“ neuvidíme vůbec nic. Takže odcházím spíš zklamán, ale určitě tento kousek nepatří mezi ty nejhorší kousky… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hej arogantný namyselníci, mlyny melú, niekedy roky, niekedy iba pár minút! Buďte preto všetci ústretový. 4tvor minútová dávka spravodlivosti a napätia. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pro mě to lepší z druhé Abecedy. Ona ale ta antologie byla celá poněkud slabá a tohle je těsně na hranici té lepší poloviny. On taky za to může Julian Barratt, ale i tak mi to nepřišlo úplně špatné. Slabé 3* ()

Reklama

Reklama