Reklama

Reklama

D is for Deloused

  • Slovensko O ako odvšivavený (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor
Velká Británie, 2014, 4 min

Režie:

Robert Morgan

Scénář:

Robert Morgan

Obsahy(1)

Fázovo animovaná krátkometrážna snímka o obrovskej vši, ktorá pomáha popravenému mužovi, aby sa pomstil svojim zvráteným vrahom. (Fest Anča)

Recenze (10)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála věcí, které jsem dosud od Morgana neviděl. Tenhle chlapík má něco do sebe a jeho snímky bývají zpravidla slušně ujetou a bizarní podívanou. No a v tomto případě tomu nebylo jinak. Už jsem od něj ale viděl i lepší kousky, takže v tomto případě se uchýlím ke klasickému průměru. Ono odčerpávání tekutin se dalo výrazně zkrátit a tím by se zlepšila i samotná atmosféra, která byla prostě tak nějak divná, ne však špatná… ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po mástrpísu Bobby Yeah a lehké "odpočinkovce"(dá li se to tak nazvat) ve formě Invocation, přichází Morgan s další kulervoucí noční můrou, která se bude řadit mezi ty výraznější kousky jeho tvorby... evidentně je v parádní formě.. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Parádna bizarná vizualizácia Roberta Morgana ma vždy dostane. Ako vždy, je to neskutočne morbídne, akoby vyvrhnuté z toho najhoršieho zvrhlého sna. Tento tvorca ma zatiaľ nikdy nesklamal. Ie hlavne o to, že všetky svoje ukrutne drsné výjavy obalí do originálneho surrealistického plášťa a tak človek nikdy netuší ako sa dej nakoniec vyvinie, paráda. ()

Reklama

Reklama