Reklama

Reklama

E is for Equilibrium

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
Argentina, 2014, 4 min

Obsahy(1)

Dva trosečníci společně budují provizorní bydlení, aby si alespoň trochu zpříjemnili svůj nuzný pobyt na opuštěném ostrově. Jejich vzniklé přátelství však dostane vážné trhliny, a to ve chvíli, kdy je na pláž vyplavena pohledná dívka. Ta totiž začne nadbíhat oběma mužům a je jen na nich, zda je pro ně důležitější jejich přátelství, nebo budou bojovat o nový přírůstek na ostrově i za cenu života toho druhého… (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Ak si s kamarátom na opustenom ostrove a objaví sa tu z ničoho nič pekná žena, nesnažte sa o ňu bojovať ale zbavte sa jej hneď, ako to bude možné. Zbytočne by zničila vaše priatelstvo a ženy aj tak robia len problémy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedno se musí tvůrcům tohoto krátkometrážního kousku nechat a to, že si vybrali opravdu pěkné prostředí pro natáčení. Dvojice maníků (trosečníků) mi už tak sympatická nebyla, ale alespoň se zlepšila atmosféra a to díky příchodu (no spíš vyplavení) pohledné ženy. Přátelství jde tak trochu stranou, ženské půvaby zapracují a je jen otázkou času, kdy se to kvůli ní semele. Úplně si to dokážu živě představit…Každopádně závěrečná minuta pobavila. 40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ináč sa to ani skončiť nemohlo. Ženské majú proste v tomto svete svoje postavenie, ktoré je nemenné. Ale aj tak ich máme radi, že páni? ()

Reklama

Reklama