Reklama

Reklama

K is for Knell

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Litva, 2014, 4 min

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno... Tak asi zase riskuji, že budu za vocase, ale tohle je další kraťas jehož smysl a vyznění jsem prostě nepobral. A navíc v tomhle případě nejde jenom o jeho pointu, ale i celkově o ten příběh jako takový. Začalo to ještě nadějně i když pro mě trochu nepochopitelně, ale dobrý frajerka z paneláku čumí na protější panelák nad kterým se ve vzduchu objeví nějaká černá sračka, letící hmota či co najednou se v tom paneláku začnou všichni masakrovat a najednou všichni čumí na tu frajerku. A pak... no nic nevykecám to, ale nepochopíte to.30% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se jedná o povedenej kraťas se zajímavou myšlenkou. Kamera je parádní, ale prim tady hraje zvuková stránka, která tomu dodává ty pravý grády. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak už i Litevci začali točit krátkometrážní kousky, no nestačím zírat. Tento snímek má zpočátku vskutku zajímavou atmosféru a opět se ukázalo, že čumět z okna do oken vedlejšího baráku se prostě nevyplácí…V tomto případě to byla jen předzvěst něčeho temnějšího. Být svědkem vzájemného masakrování sousedů jistě není nic pěkného, ale mnohem horší je, když se k vám blíží hnusná černá hmota a vy právě dostane „krámy“…Jen škoda, že ke konci už to tak dobré (atmosférické) nebylo. Ale i tak dám průměr. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Husté, emotívne, síce nepochopiteľné, ale fungujúce. Výborne vystavaná strašidelná atmosféra a to mi pri týchto štyroch minútach bohato stačí. ()

Reklama

Reklama