Reklama

Reklama

R is for Roulette

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Rakousko, 2014, 5 min

Režie:

Marvin Kren

Obsahy(1)

Tři aktéři nechvalně proslulé sebevražedné hry, jedna kulka v komoře revolveru a nejistá šance na záchranu… (SOLOM.)

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rakouská ruleta která má docela vtipnej a neotřelej konec. Tipoval jsem si jak to dopadne, ale neuhádnul jsem. Pravda není na tomhle kraťasu nic co by ho povyšovalo na nějaký extra umění, ale právě s tím koncem jsem se celkem ztotožnil, protože bych asi taky neměl koule se odbouchnout a vyřešil bych to úplně stejně.55% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mám rád extrémní sporty, plavání/potápění se žraloky, ale bouchačku k hlavě bych si dobrovolně nedal ani omylem. Ruská ruleta v rakouském podání má sice jistou dávku lehce ponuré atmosféry, ale spíš jde jen o očekávání, kdo si prožene kulkou kebuli…Což je následně vyřešeno poněkud netradičním způsobem, ovšem chybí tomu nějaké pořádné finále. Obyčejný průměr nic víc… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zamrzí, že se zde nenašel prostor pro Marvinovu matku Brigitte, R is for Roulette se tak stává jeho prvním horrorem, v němž se neobjevila. Tenhle kraťas zaujme hlavně zpracováním, kterému není co vytknout. Kraťasy většinou bývají o pointě a tenhle ji má sice ne zcela překvapivou, ale pořád slušně temnou. Je radost vidět, že i u našich jižních sousedů se dají najít slušné horrorové kousky. Doufám, že se Marvin kren k horroru ještě vrátí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Napätie medzi ´´súťažiacimi´´ môže prekonať snáď iba podarená pointa. Milujem takto mozog dráždiace príbehy. ()

Reklama

Reklama