Reklama

Reklama

S is for Split

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Španělsko / Velká Británie, 2014, 5 min

Recenze (8)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní home invasion se slušnou pointou, ale po pravdě nemyslím si zase, že by to byla až taková pecka co si zaslouží být v červených číslech. Já to za sebe vidím na 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený krátkometrážní Home Invasion. Skvělá kamera, nápad a rozzuzlení. Jedna z těch povedenějších povídek z ABCs of Death 2 . ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Smůla konec všechno posral a to to mělo tohle krátké home invasion docela slušně našlápnuté. Teror tu byl, atmosféra rovněž nebyla špatná a nenudil jsem se – to bylo hlavní, ale to finále…Každopádně tento krátkometrážní kousek taky patří do skupiny toho lepšího, co nám bylo v rámci žadatelů, nebo samotné ABECEDY nabídnuto. Lepší průměr – 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Výborne napísané a zostrihané. Aj keď tu niektorí z komentujúcich prakticky vyzradili pointu ( nedokážem pochopiť, či to tieto individuá baví, kaziť ostatným divácky zážitok ), nejde nepovedať, že ide o excelentný príklad skvelého mixu formy a obsahu. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Pecka! Celou dobu sledujeme klasický (už trochu okoukaný) Home Invasion, který nám ve výsledku předvede super nečekanou (a především neokoukanou!!) pointu. Otázka je jasná: Tak jsi kurva hetero nebo gay?? __80%__ ()

Reklama

Reklama