Reklama

Reklama

Z is for Zygote

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Kanada, 2014, 7 min

Režie:

Chris Nash

Scénář:

Chris Nash

Recenze (12)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V ABCs of the Death 2 sa riadili starým dobrým heslom, že to najlepšie patrí na koniec. Z is for Zygote je brutálne intenzívna poviedka, ktorá urobí väčšine chlapov radosť z toho, že nemusia nikdy nosiť dieťa. A taktiež ich naučí, že tehotnú ženu nemôžu nikdy nechávať samotnú. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Dúfam, že pribudne ešte pár " nikoľko" ABCDných dávok, aby sa každá jedna načala " ejbisi" pitvať. Prečo nie ? V tesnom závese sú už nabublané aj antológie a čo takto CreeptKeeper so svojím batohom poviedok ?....Double Check - Hell Yeah ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Solidní prasárnička, ale zase jinak bych v tom nic zásadního nehledal. Asi už mám v této oblasti nakoukáno víc než je zdrávo a jenom tak z něčeho si hned na prdel nesednu.70% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobrá haluz a v podstate hodne originálna vec. Klenot v mory priemernosti zbierky The ABCs of Death 2. Odporúčam aj predchádzajúci kraťas T is for Thread. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No prostě z toho nejsem vypleštěnej jak většina zde hodnotících uživatelů. Nechápu jak to někdo může přirovnávat k Lidské stonožce. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mňam - mňam – tohle byla vskutku pěkně bizarní kanadská podívaná, jen co je pravda. Mám rád podobě ujeté kousky a i přes viditelnou gumovost některých scén, musím tvůrce pochválit. Hlavně za to, že mi v rámci ABECEDY konečně připravili nějaký plnohodnotný zážitek. Sice to nebylo úplně geniální, ale na amatéry velmi solidní a svým způsobem i nechutné. Takhle nějak by měli vypadat kousky, které se snaží o něco soutěžit a ne ty sračky, kterými je youtube doslova přehlcený… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

A divák sa len môže čudovať. Ako vo svete nahradzujeme rodičov, je tu podané zrejme tým najnechutnejším, ale zároveň aj naoriginálnejším spôsobom. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak jako bylo T for Toilet špičkou první Abecedy, je Z for Zygote absolutní bezkonkurenční špičkou Abecedy 2. Chris Nash si teď může podat ruku s Tomem Sixem, protože nám přinesl něco, co jsme tu opravdu ještě nikdy neměli. Neskutečně explicitní gore nářez. Dlouho jsem intenzivnější kraťas neviděla. Nash by rozhodně neměl zůstavat jen u krátkometrážních filmů. ()

Reklama

Reklama