Reklama

Reklama

Queer - Série 4 (2014) (série)


Říkají mi Krychlič (S04E04)

(epizoda)

Obsahy(1)

Pozoruhodný příběh mysteriózní osobnosti, která se nejen v Pardubicích stala žijící legendou. (Česká televize)

Recenze (5)

navorski 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem konečně Krychliče slyšel vyprávět, ale z filmového hlediska mi to přijde jako zabitá šance. Žádný scénář, žádná linka, jen rozbité střepy bez ladu a skladu. Těžko říct, jestli celovečerní dokument od S. Dymákové Já, Krychlič sdělí něco víc, ale tak nějak věřím, že to bude mít alespoň nějakou filmovou stavbu... ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jmenuje se Krychlič, protože se lidem zdá, že je krychlovej. Když Krychlič v úvodu hladí slepici, vzpomněl jsem si na přednášku vynikajícího psychologa Jeronýma Klimeše, kde říká, že si buď myslí, že ji chcete znásilnit, nebo sežrat. V přírodě považuji hlazení za akt náklonnosti jen savci. Krychlič je osobitá postavička a poutavý vypravěč. Více než 1500 partnerů za život je na gaye o třetinu nadprůměr. Mám to přesně opačně než on. Říká: "Já kdy posuzuju chlapa, říkám si ten je ošklivý, ten taky, s tím by to nešlo. Ale když posuzuju ženský, říkám každá mě připadá hezká. Není to ta moje cílová skupina. Je hezká ii když je třeba silná, i když je malá.". Jinde říká : "Já si s nikým nebudu psát na sociálních sítích. Ukáže se, že je to 16 letá holka". Nebo :"Život nezastavíte. Teď se mi to líbí a vydrželi bychom pár chvil mimo čas. To nejde". Krychlič se také svěří, že ho přitahují jen hodně staří partneři. "Musí mít šedivé vlasy". Režisérka dodá, že si hlídá kdy je zapnutá kamera, a ihned se stylizuje. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Dokument o člověku, kterému jsem se dříve za zády posmíval. O panu Kulhánkovi, kterému závidím jeho bezbřehou spokojenost, optimismus a nadhled. A taky se ptám, proč lidi pomlouvají někoho, komu nesahají ani po kotníky.. P.S.: "Zabijeme Kulhánka za Pardubice krásnější." Ale pak by byly docela určitě smutnější. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama