Reklama

Reklama

Danny Mac Askill: The Ridge

(festivalový název)
  • Velká Británie The Ridge
všechny plakáty
Krátkometrážní / Sportovní
Velká Británie, 2014, 8 min

Režie:

Stu Thomson

Kamera:

Stu Thomson

Hrají:

Danny MacAskill

Obsahy(1)

The Ridge je film Dannyho MacAskilla, v ktorom sa Danny po prvýkrát na svojom horskom bicykli vracia do svojho rodného domova Isle of Skye v Škótsku, aby čelil životunebezpečnej jazde pozdĺž známej oblasti Cuillin Ridgeline. (figliar)

Recenze (10)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dannyho kousky jsou legendární. V tomhle krátkém filmu si jede "jen tak projet" na svém překrásném kole, za zvuků překrásné písně, překrásné skalní útvary a hory skotského ostrova Skye. ;-) Stejně jako u Alexe Honnolda, který je na světě špičkou, nejlepším sportovním volnolezcem obrovských, téměř plochých skalních masívů, tak stejně jako u jeho lezení i tady se mi točila hlava ze záběrů kamery na Dannyho přilbě. Ovšem závěrečná parádička o plot byla nejlepší. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V súčasnosti podobné videá nie sú ničím výnimočným, no toto dielo je krásne z pohľadu vybratej piesne, cesty z vrcholov až k moru, saltom o plot, či výhľadom zo špicatého končiara. Síce nie je dobré, ak cyklisti jazdia po tých istých prírodných trasách vo veľkých počtoch a často a aj mimo trate, nerobí to vraj dobre prírode skrz vodu, no tu bolo zjavné, že je široko ďaleko sám. ()

mondavi 

všechny recenze uživatele

Pche, takový kousky jsem dělal v 16-ti na BMX-ku ....... teď vážně, ten Danny M. to je skutečně borec na konec ... umět to co on, tak se s nikým nebavím :-). Krásné dechberoucí záběry ve všech směrech. ()

bleskosvod12 

všechny recenze uživatele

Žasl jsem jak nad nádherně rozmanitou přírodou, tak také nad tím, co vše se s tím kolem dá dělat. Celé video je nádherné, bez výtky. ()

Reklama

Reklama