Reklama

Reklama

Martha, Frank, Daniel a Laurence

  • Česko Martu zná celá parta (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Frank, Daniel a Laurence jsou mladí Londýňané, tak rozdílní, jak si jen lze představit. Frank je neúspěšný herec bez angažmá, Daniel naopak úspěšný byznysmen v hudební branži, Laurence učí postarší dámy bridge. Nemají vůbec nic společného. Různé zájmy, různá životní úroveň... Jen jedno je spojuje: od prvního školního dne jsou kamarádi na život a na smrt. Martha je mladá atraktivní Američanka, která přijela do Londýna, aby obrátila naruby jejich životy, aby až na samu dřeň prověřila podstatu jejich přátelství. Tedy ona původně přijela kvůli něčemu úplně jinému, ale život, jak známo, tropí hlouposti. A všichni tři, pardon, všichni čtyři, budou muset učinit nejtěžší rozhodnutí svého života... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Tyny 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a originální snímek, od kterého jsem už podle hodnocení něco čekala a to něco se mi vyplnilo. Úžasný film se skvělým hereckým obsazením. Hlavně mně překvapil Sewell, že se dal do takovéto role, u něj je to velmi neobvyklé, jelikož toto záporná role dá se říct nebyla. Výborná muzika, která se příjemně poslouchá. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Zázraky se dějí a já po takové době čistě náhodou objevil parádní romantickou komedii britské provenience... + Ray Winstone si vystřihl výbornou roli psychiatra hlavního hrdiny + Během filmu se dočkáte minimálně 10 point + Monica Potter chvílema působí jako tele, ale je vlastně neodolatelná + scénář napsal Peter Morgan + má to jenom nějakejch 80 minut a do cíle to vyloženě sprintuje 9/10, obrovský překvapení a velký doporučení všem. ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála romantických komedií,co se mi opravdu líbila.Scénář je dobře vystavěný,není nouze o zajímavé momenty.Herci jsou sympaticky opravdoví ve svém projevu a oku lahodící ( což ocením hlavně u Monicy Potter :) ).Navíc několik skutečných perel - viz "Lidi choděj do galerií,aby si vrzli" - povyšují tuto příjemnou komedii k nadprůměru. ()

antoinetta0 

všechny recenze uživatele

Nezávislá romantická komedie? Ano, prosím! BRITSKÁ nezávislá romantická komedie??! Ach, ano! Martha, Meet Frank, Daniel & Laurence, je můj novej must see! Joseph Fiennes, Tom Hollander, Rufus Sewell a objekt jejich touhy Monica Potter, tři dny, tři přátelé a skvělej soundtrack, takhle se to má dělat.. (ehmmm, (nejen) česká tvorbo..). Film jsem sice hledala asi tak rok, ale stálo to za to.. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak jedna pohledná Američanka postupně okouzlí, až téměř osudově zasáhne, tři přátele z Londýna, je velmi nepodařený. Dívka je sice roztomilá, ale nedisponuje zajímavě napsaným charakterem, ani omračujícím sexappealem nebo nějakou zvlášní magičností, takže jediný důvod, proč po ní všichni tak zoufale prahnou, je patrně touha získat Zelenou kartu. Ostatně, ani druhá strana toho moc nenabízí. Všichni tři muži se chovají jako naspeedované puberťačky, které zrovna trápí PMS. ___ Snímek v první polovině - dejme tomu - zajímavě spřádá tři různá setkání s jednou dívkou a lehce si pohrává s různými časovými rovinami, ale když už je seznámení dokonáno, následuje čirá bezradnost a zoufalé natahování děje do filmové délky. Jediný dobrý gag (návštěva /ne/psychiatra) nevyváží nudu a nenápaditost celého filmu. /3. 12. 12./ ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama