Reklama

Reklama

Pokojská Lynn

(festivalový název)
  • Německo Das Zimmermädchen Lynn (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žádná jiná pokojská nepracuje tak pilně jako Lynn Zapatek. V jejím světě se točí vše kolem hotelového úklidu. Aby pochopila fungování ostatních lidí, prochází věci hotelových hostů nebo se pravidelně schovává pod jejich postele, odkud sleduje jejich osobní život, ke kterému má jinak tak daleko. Když je svědkem toho, jak si jeden z hotelových hostů objednává profesionální společnici, poprvé v životě cítí vlastní probouzející se sexualitu – a rozhodne se tuto mladou šarmantní ženu vyhledat sama. Třetí snímek Ingo Haeba je autistickým thrillerem, příběhem odcizení, který svou estetikou navazuje na rozhodnost berlínské školy a rozšiřuje ji o logiku snu. Výsledkem je svěže intimní film, který získal ocenění na letošním festivalu v Mnichově, a to za přesvědčivý výkon Vicky Krieps v hlavní roli. (Das Filmfest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Já to říkám pořád, že ty nejvíc tichý a nenápadný holky něco skrývají. A tady jeden případ z toho. Rozhodně ne jediný, který je. Celkem povedené, ačkoliv jsem očekával trochu něco jiného. To ale rozhodně nevadí. ()

Gregor_Samsa 

všechny recenze uživatele

Lehce pošramocená, ale dychtivá objevovat svět – tak zvolila svoji cestu, zvláštní, ale přeci nakonec obohacující. Asi by mě daleko více než příběh pokojské zajímal příběh sošné blondýny s krátkým blond účesem. 60%, Febiofest 2015. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama