Reklama

Reklama

Ve vší nevinnosti

  • Francie En toute innocence (více)
TV spot

Obsahy(1)

Hlavní postavou napínavého psychologického dramatu je úspěšný architekt a majitel prosperujícího projekčního podniku Paul Duchene, vdovec citově velice vázaný na rodinu svého syna Thomase. Osudové rodinné drama začíná v okamžiku, kdy muž jednoho dne nečekaně přistihne snachu Catherine při nevěře s jedním ze synových spolupracovníků. Rozčilen odjíždí, má však těžkou autonehodu. Navíc v něm stále více sílí pocit, že se jej snacha, obávající se prozrazení, pokouší zabít. (dopita)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (31)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Nevěrohodné a za vlasy přetažené už od začátku. Ovšem takové vcelku napínavé a vzrušující. Ale dlouhou dobu se absolutně nic neděje a závěr je pěkně blbý. Zbytečné vyhrocený. Čekal jsem něco inteligentnějšího. Zklamalo mě to natolik, že jsem se rozhodl dát pouhé dvě. Je totiz naprosto zbytečné tento naprosto zbytečný film vidět. Aspoň ten Serrault je dobrý. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Dobře rozehraná partie, trpící tolika nedotaženostmi a pro mě nepochopitelným vyzrazováním následujícího děje. Když se v 65 minutě v podstatě vše dozvím, ztratí film poslední známky napětí, aby se vše pokusil v závěru "napravit" Michel Serrault. Ovšem i samotný závěr je spíše zoufalý, jako když Alain Jessua nevěděl kudy kam, tak to v minutě ukončil. Velká škoda, přeškoda... ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Dokonale zabudnuteľná jednorazovka. Napínavý thriller o nevere v rodine, ktorá sa prevalila. Neverní nechcú byť odhalení, tí čo o nevere vedia premýšľajú, čo spraviť a či a ako sa pomstiť. Rozuzlenie ako vždy nečakané a odhaľujúce ďalšie vzťahy panujúce v dome. Z chabrolovských thrillerov väčšinou presne mapujúcich a ukazujúcich správanie a motivácie aristokracie tu ostala len tá dobrodružno - vzťahová stránka, ktorá bez analytickej nadstavby spôsobu života a jeho príčin ostáva len priemernou, ľahko zabudnuteľnou napínavou epizódou o odhalení nevery a následných vražedných úkladoch. ()

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale mně ten příběh přišel hrozně plytký. Vlastně v podstatě celkem o ničem... Jistě, nevěra je smutná věc, ale jednak to nemusí být hned konec světa (obzvlášť pokud se to stalo jen jednou a byl to "úlet" (tedy ne že bych nevěru obhajovala či omlouvala, samozřejmě - i když pravda, v jistých situacích se dá i pochopit, to by bylo ovšem na dlouho, a nechci tohle téma jakkoliv zde rozvádět)), a pak - o nic víc vlastně v tom filmu nešlo - tedy až na to, že onu nevěru tchán nějak nemohl rozdýchat (snad hůř, než kdyby na to přišel sám podvedený manžel), a snacha, než by se připočurala a byla aspoň trochu pokorná, snažila se to nějak urovnat, omluvit se, a jednala s tchánem vlídně, tož udělá přesně pravý opak - stane se z ní fúrie (možná už taková byla před tím, jen se to tak neprojevovalo), která se k tchánovi chová čím dál hůř, až ho snad chce i zabít; toto vážně vůbec nechápu. Rovněž s tím divným koncem-nekoncem se nemůžu nějak smířit. Možná bych to musela vidět znovu (a nejlépe v originále - hlas Jitky Ježkové mi k Nathalii Baye vůbec nesedí; ale nejen kvůli tomuto, pochopitelně). Ovšem to nic nemění na tom, že "za á" Michel Serrault zde byl prostě vynikající (kde ale také není, že ano ;), některé scény (nejen s ním) mne vážně vcucly, a našel by se sem tam i nějaký ten fragment filmu, který se mi docela líbil (kupř. pěkná příroda v okolí domu). Myslím, že kdyby zde bylo "ještě něco navíc", film by mne jistě nadchnul. A "za bé", režisérská práce byla též prvotřídní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hodinku a pol trvajúci triler o hre na kočku a myš má subjektívny čas o niečo dlhší. Prečo sa Jessua rozbehne až v závere, keď luxusné sídlo poskytuje toľko príležitostí na napínavé scény? Paul považuje všetkých ľudí okolo seba za bonsaje, ktoré môže pestovať vo svojich kvetináčoch. Keď sa to niekomu znepáči, tak je pochopiteľne zle. Keď sa to znepáči žene a navyše mierne šľahnutej, tak dvojnásobne. To vám nepomôže ani hra na mlčiaceho blba. Na rad tak musia prísť hračky syna- kutila, pripomínajúce praktické výtvory Pata a Mata. Keď tak nad tým rozmýšľam, tak na konci sa to mohlo zvrtnúť v celkom slušnú paródiu na to, čoho sme boli svedkami po celý čas. Ja by som sa pobavil viac, ako pri zvolenom rozuzlení. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama