Reklama

Reklama

WildLike

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá Mackenzie přijede na Aljašku, kde má zůstat v péči strýce. Dívka ale utíká, aby se dostala zpět ke své matce v Seattlu. Cesta zpět ovšem není snadná. Po cestě však poznává muže, který jí nabídne pomoc... (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Jako přes hodinu a půl sledovat film o zaběhnutém štěňátku, kterému byste chtěli dát najíst, pohladit ho, legálně se s ním pomazlit, ustlat mu na noc postel a pak ho adoptovat. Celý film stojí především na roztomilosti (devatenáctileté) "lolitky" Ellky, jejichž pronikavé oči díky brutálním očním stínům pronásledují ve snech ještě pár nocí po zhlédnutí. Pokud by místo hrálo tuhle roli třeba tohle stvoření, zajisté tomu dám jednu hvězdu a ani se nebudu obtěžovat to dokoukat, protože se jedná o tradiční nezávislý film s tempem souložících důchodců, ale vzhledem k tomu, že v tom byla obsazena atraktivní herečka, tak se i povrchní bastard mého ražení dokázal vcítit do jejího příběhu a prostě jsem jí přál! Zavřete mě za to! 75% ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

I když má WildLike velmi pomalé tempo a děj kolísá pouze v důsledku velké rovnováhy mezi útěkem a důvěrou, nějakým způsobem mě tohle dobrodružné drama nutilo sledovat děj se zaujetím. Nepopírám, že velkou roli v tom hraje úchvatná E. Purnell a nádherné prostředí, kterým se po celý film kocháte. 60 % ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Thriller? Nah. Dobrodružné indie drama s důrazem na to drama, postavy a pomalejší tempo. Slečna v hlavní roli je zpočátku trochu nesympatická, ale to se postupem času mění. Bruce Greenwood je sympaťák jako vždy. Film jako celek mi ovšem sedl naprosto. Taková pohodová, ale i trochu posmutněla road-movie o dvou životem zklamaných lidech v překrásném prostředí Aljašky. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holka je svěřená do péče strýce a když se ukáže, že strejda je tak trochu hodně na lolitky, vezme děvče kramle. Po cestě potká maníka, co by jí mohl dělat strejdo-tátu bez nějakých vedlejších požadavků, přilne k němu a tak spolu začnou cestovat. Občas až žasnu, co všechno se vejde do thrilleru. Tohle s ním totiž nemá nic společného. A dobrodružství si tu člověk také příliš neužije, pokud nepočítám setkání s medvědem, který zmizí dřív, než stačí oba výletníky rozsekat na maděru. Takže zbývá jen dramatická linka a alespoň ta částečně funguje. Nicméně je tu Ella Purnell a její kukadla přes půl hlavy a jestli se vyplatí kvůli něčemu či někomu WildLike vidět, je to ona. A ani nemusíte být zatížení na zaběhnuté lolitky. 50% ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama