Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý podnikatel Simon Leotard se seznámí s dívkou Mado a okamžitě se do ní zamiluje. Plánují si společnou budoucnost. Krátce nato se však jeho společník Julien dostává díky podvodného jednání bankéře Lepidona do těžkých finančních problémů. Simon chce svému příteli pomoci a rozhodne se, že vezme spravedlnost do svých rukou. Zatímco čeká na vhodnou příležitost k odhalení finančních podvodů Lepidona, dostává se sám do finančních potíží. Jeho přítelkyně Mado mu vypráví o známém Maneccovi, který se stal také obětí Lepidona a skrývá se na neznámém místě. Simon se rozhodne tohoto muže najít a s jeho pomocí odhalit bankovní mafii, kde je Lepidon podle všeho jen článkem řetězce. (Roman Albach)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film som videl diky Romy Schneider, ktora tam ma len par minut. Avsak to, co reziser riesi laska on +aona., financne podvody a nasledne problemy, do toho este akasi bankova mafia ...a slusny film so slusnym tempom je hned na svete . 95 % ()

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že na tento film jsem se podíval především kvůli nešťastné alkoholičce Helene, kterou měla tak skvěle ztvártnit Romy Schneider. Ta je před kamerou pouhých pět minut, ale její scéna s Michelem Piccolim, s mužem, kterého miluje a který s ní už nedokáže být, je neuvěřitelná. Romy nenalíčená, s kruhy pod očima a rozcuchanými vlasy hraje zlomenou ženu, která už nachází útěchu jen v alkoholu, geniálně. Sám Claude Sautet, režisér filmu, měl při projekci této scény slzy v očích. Samotný film je velmi povedeným dramatem muže, který se snaží pomáhat lidem kolem sebe, ale sám ztrátí půdu pod nohama. Piccoli, Dutronc a Ottavie Piccolo vytvořili hvězdný tým, který povýšil tento film na jedno z nejlepších dramat roku. ()

PAGE 

všechny recenze uživatele

Romy tam má opravdu jen pár minut a je jako obvykle dobrá. Ale ten film není vůbec o ní, je to skvělé drama a všem mohu jen doporučit. Jinak obsah k filmu, který je tady napsán, vůbec nesedí. Patrně to ten člověk ani neviděl. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama