Reklama

Reklama

Mladá textilná návrhárka Kate (Portia Doubledayová) sníva o práci pre najväčšie svetové módne značky. Aj keď má skvelý talent, nemôže zohnať prácu. Veď kto by dôveroval dcére obchodníka Leea Kassella (Chris Noth), ktorý v svojej maloobchodnej sieti predáva napodobeniny svetových modelov a šaty, inšpirované samotnými dizajnérmi, pre ktorých chce jeho dcéra Kate pracovať? Kto by chcel zamestnať špióna vo vlastnom módnom dome, aby kradol nápady jeho dizajnérov? Kate sa len neochotne a proti svojej vôli zapojí do rodinného podnikania, kde musí dennodenne uhýbať nástrahám svojej novej nevlastnej matky a dvoch rozmaznaných a zákerných nevlastných sestier. Pred diabolským triom hľadá pomoc a ochranu medzi svojimi spolupracovníkmi a občas musí meniť identitu, keď vystupuje preoblečená za muža ako Nate. Ako novodobá popoluška hľadá Kate svojho princa vo svojom najbližšom pracovnom okolí. Pomáha jej milý muž z oddelenia obuvi, priateľský chlapík z oddelenia dizajnu a v súkromí dobrá kmotra, krstná mama, ktorá jej požičia svoje úžasné starodávne šaty. Kate napokon odhalí pred svetom lotrovské praktiky diabolského rodiného tria, zachráni obchodnú spoločnosť svojho otca a podarí sa jej presadiť, že každý na svete môže nosiť úťasné šaty. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako každý popelkovský příběh, i to dělení lidí na dobré a zlé bylo pohádkové. Na konec dobří byli potěšeni a špatní potrestáni. Jediným plusem tohoto filmu je převlékání Kate za Nata, hlas i gestikulace byly perfektní. Ale jinak to nic nového nepřinese, herecké výkony... nikdo se nepředřel. Řadím to mezi takové ty Disneyovské filmy typu A zase ta Popelka. Popravdě tomu chyběla jiskra, kdyby to mělo pěkný spád, tak přidám hvězdičku. Pokud chcete něco na spaní, je tohle ideální, protože nemáte nutkavou potřebu vědět, co bude dál, zároveň se také nedočkáte žádných probuzováků. ()

Marieta18 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe ma celkom prekvapuje kanadská produkcia... Príjemná komédia s tématikou Popolušky, tentoraz v prostredí textilno-návrhárskeho priemyslu. Dobro i zlo, pestrá paleta postáv na oboch stranách a hlavná hrdinka v postave fiktívneho návrhára... to všetko ma i napriek predvídateľnosti deja veľmi bavilo. ()

Reklama

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Montréalu (Québec, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama