Reklama

Reklama

Kingdom

(seriál)
  • USA Navy Street (pracovní název) (více)
Trailer
USA, (2014–2017), 30 h 40 min (Minutáž: 43–56 min)

Tvůrci:

Byron Balasco

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Frank Grillo, Kiele Sanchez, Matt Lauria, Nick Jonas, Joanna Going, Paul Walter Hauser, Jonathan Tucker, Juliette Jackson, Natalie Martinez, Mac Brandt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Seriál, který nás zavede hluboko do světa MMA zápasníků. Alvey (Frank Grillo) a Lisa (Kiele Sanchez) se snaží udržet jejich tělocvičnu Navy Street nad vodou. Jejich největší nadějí je syn Nate (Nick Jonas), který je skvělý zápasník. Zato s druhým synem moc dobře nevycházejí, nedokáže se usmířit se svým otcem. A aby toho nebylo málo, tak se z vězení vrací Lisin bývalý přítel a zápasník (Matt Lauria). (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušná dráma, ktorá má MMA hlavne ako pozadie, pred ktorým sa rozplietajú osudy problematických hrdinov v problematickom svete. Nič nie je ružové, nič nie je čierne alebo len biele. Frank Grillo si strihol úlohu lepšiu ako vo väčšine svojich filmov a veľmi veľmi potešil Jonathan Tucker, ktorého už poznám roky z béčkových filmíkov alebo béčkových úloh všeobecne, ale tu to strihol na pána. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě peckový seriál z prostředí mma, kterej mě chytnul od prvního dílu. Jsou zde vidět i tváže z UFC a celý je to pojatý neuhlazenou syrovou mluvou, kde je nejvíc používané slovo fuck. Vztahy mezi rodinou a ostatními hlavními hrdiny je pěkně pojatý. K těm vyvrhelům postupem času člověk dává šanci a nokonec ji se oblíbí. Poslední díl první série hodně povedenej a já se nemůžu dočkat druhé série. Za mě 1. serie 100% :) ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt vydařený seriál, od kterého jsem čekal bezhlavé mma zápasy a tréninky a nulový děj nebo charaktery. Ale dostal jsem to přesně opačně - 80% seriálu se věnuje postavám a příběhu a MMA je zde jen jako doplněk k dokonalému a vypjatému ději. Nečekaně kvalitní a scénaristicky propracované hlavní postavy jsou největším tahounem seriálu, protože divák si většinou po pár dílech oblíbí a prožívá každý okamžik seriálu. Do druhé série snad jen přidat více toho mma materiálu a je to vyvedeno k dokonalosti, tohle se filmařům povedlo! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

1. série: Kingdom je vlastně dosti specifickým a osobitým seriálem. Tempo je po většinu stopáže záměrně dosti pomalé, příběhově se tady toho vlastně zase tolik nestane, a pokud se těšíte na efektivní a krvavé bitky, budete spíše zklamání.Tvůrci totiž kladou hlavní důraz především na postavy, jejich vnitřní boje, démony a také fakt, že nestačí být bojovníkem jen v ringu, ale musíte se se vším správně poprat i v životě. Tvůrcům pak důraz na charaktery výtečně vychází a hlavně díky až detailnímu náhledu do jejich bolístek a rozervaných duší vám členové zdejší tělocvičny přilnou nečekaně rychle k srdci, k čemuž dopomáhá také nenápadná a nevtíravá režie. Frank Grillo si to pak neskutečně dává a s přehledem zvládá i vážnější polohu. I přesto mi tu ovšem k naprosté spokojenosti něco chybělo. Tvůrci možná na pomalé tempo a nenásilnou režii spoléhají až příliš a v některých dílech tak může seriál začít malinko nudit. Možná by zkrátka nebylo nejhorší v jistých situacích více šlápnout na plyn a přijít se silnou scénou, která by divákovi dala emocionální K. O. Toho se zde však bohužel nedočkáme. Kingdom je prostě seriál, na něhož musí mít divák náladu a jako relax po náročném pracovním dni se zrovna příliš nehodí.70% ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Zmiešajte The Fighter (2010), Warrior (2011) a The Wrestler (2008), natiahnite to na 10, 20, prípadne 30 častí a vyjde vám z toho niekoľko sérií Kingdom. Charaktery sú fajn, bijú sa pekne, ale aj tak je to zase o vzťahoch, pocitoch a „nariekaní“, čo neznášam. Najväčšie pozitívum je, že Jonáš pritom nespieva tie svoje sprostosti a vokály mu nerobia bratia v opačných rohoch ringu. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • V 7. epizodě 1. série lze zahlédnout Natea (Nick Jonas), hrajícího konzolovou hru "Gears of War 3". (f.com)
  • Když se v 1. epizodě 1. série "Set Yourself on Fire" probační dozví, že byl Ryan (Matt Lauria) MMA zápasník, zeptá se ho, jestli také používal igelitové obleky na hubnutí a ptá se ho, jestli se v tom hodně potil, Ryan odpoví, že samozřejmě a že v pocení je ten smysl. V 9. epizodě 1. série "Cut Day" dají Jay (Jonathan Tucker) s Natem (Nick Jonas) tento oblek před Ryana, a ten na něj kouká s nepochopením, jako by to nikdy nedělal a řekne, že ve vězení viděl člověka rozřiznout si čelo a oloupat se jako banán... To mu prý dávalo větší smysl, než se obléknout do toho obleku. (FTP)

Reklama

Reklama