Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michel Verdier (Vincent Lindon) je fotograf bez zábran, který se honí za senzacemi, a právě jedna jeho fotografie stála místo Francka Bordoniho (Patrick Timsit). Ten totiž seděl za jednou známou televizní hvězdou během fotbalového utkání, kterou Michel fotografoval. Poté, co se snímek objevil v tisku, byl Bordoni propuštěn, neboť v té době měl být coby noční hlídač na svém pracovišti a ne na fotbalovém utkání... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý snímek o bezvýznamném nočním vrátném, který se náhodou ocitne na titulní stránce novin vedle filmové hvězdy. Přijde o místo, protože místo v práci si odskočil na fotbalový turnaj. Dostane se ale do světa fotografů, kteří nahánějí různé hvězdy a významné lidi a pořizují jejich kompromitující fotky. Zprvu je jen poskok slavnějšímu kolegovi, postupem času ale začíná práci paparazzi propadat a čím dál tím víc ztrácí zábrany. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Paparazzi, asi nejdiskutovanější povolání dnes. Je to povolání? Zajímavý snímek, který pojednává o pochybných přínosech hondby za senzacemi. Papúarazziové určitě patří do kanálu, ale ten snímek zas není až tak špatný. ()

Reklama

Reklama