Reklama

Reklama

Recenze (10)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když máte scénář slabý tak, že by nefungoval ani jako reklama na mléko a režisér(ka) si s ním neví rady, zbývá jen obsadit do hlavní role někoho výrazného, někoho, kdo sice v béčkovém ranku, ale přesto, má svůj fanklub, který ten film bude chtít vidět, ať je blbý jak chce, někoho, kdo má pěkně našlápnuto vyklubat se v dobrou herečku. Na tomhle filmu je pozitivní jen jedno: Katharine Isabelle. A docela mě pobavilo, jak scénárista, který se při psaní moc nepředvedl, alespoň dobře odehrál svou roli, v níž mě docela bavil - krásná ukázka, že když si roli napíšete sami, dokážete ji i dobře zahrát. Takže jeden a půl světlého bodu na jinak černém plátně neoriginální, nesouvislé a hodně suché, tématu se netýkající a prvoplánovitě pozlátkové vaty plné šmíry. Ale dostal jsem chuť na mléko. ()

Tasartir 

všechny recenze uživatele

Jeden člověk z každých 2000 trpí nějakou poruchou osobnosti, což často zahrnuje i vizuální či sluchové halucinace, to říká v úvodu tento film a shodou okolností máte při sledování pocit, jakobyste měli sluchovou a vizuální halucinaci. Jedná se o poměrně chaotický filmeček, různé flashbacky tam a zase zpátky, že se lehce ztratíte. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nehrála Katharine Isabelle, která se přece jen snaží, tak ten film ničím moc nezaujme. No dobře, nějaké ty filmové legendy zde přece jen jdou. Christopher Lloyd tu má roli, která pro něj přece jen není typická. Ale sedla mu. Nápad zajímavý, ale jinak jsem z toho takový spíše unuděný, i když zde byla i snaha o gore. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tanečnice či šlápota to nemá v hlavě tak úplně v pořádku. Chvilkama trpí amnézií, občas rozdvojenou osobností a v tomhle stavu se vydává na pomstychtivou cestu s cílem zabít místního gangstera, který je zodpovědný za smrt jejího milovaného. Styl vyprávění sice místy může působit zmateně, ale mě to docela sedělo, ačkoliv těch retro a retroretrospektiv bylo občas trochu až moc. Ale to skvěle vynahrazovala Katherine Isabelle, která tu byla nehorázně sexy. Tahle holka zraje jak víno, byť herecky je nejspíš odsouzena se navždy plácat v béčkových záležitostech. Ale v těch se zase cítí jako ryba ve vodě. Potěší i Christopher Lloyd v dost netradiční roli či pár štěků Michaela Ironsidea. U mě dobrý. 60% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mafiózovia odpravia ženskej fešáka, čo ju zoberie natoľko, že sa rozhodne likvidačne vysporiadať s hlavou miestneho gangu. Sympatický revenge úlet s neodolateľnou Katharine Isabelle. Nenudí, spracovanie je štýlové, hoci miestami trochu zmätené; s prelínaním viacerých časových úsekov i uhlov pohľadu. Ináč ale zábavná pohodička, len finále by sa snáď zišlo trochu intenzívnejšie. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama