Reklama

Reklama

Krkavci: Okřídlení výtržníci

(TV film)
  • Česko Krkavci: Darebové nebes (více)
Německo, 2009, 43 min

Obsahy(1)

Krkavec je největším zpěvným ptákem na světě. On i jeho příbuzní z čeledi krkavcovitých navíc vynikají prokazatelnou inteligencí... Jiné ptáky, kteří by dokázali natolik upoutat naši pozornost jako krkavcovití, bychom hledali jen těžko. Krkavci jsou mimořádně inteligentní, zvídaví a učenliví ptáci. Jako jediní z opeřenců dokážou využívat nástroje, a dokonce si je i sami vyrábějí. Většina krkavců žije v úzce semknutých společenstvech a po celý život zůstává věrná jedinému partnerovi. Tento snímek je novým fascinujícím pohledem do světa těchto zajímavých ptáků a přináší mnoho dosud neznámých, o to však zajímavějších informací. Těšte se na kavčata žlutozobá v zimní vysokohorské krajině, kolonie havranů zabydlené ve městech, malé inteligentní kavky, sojky, vrány šedé... Král krkavcovitých krkavec velký samozřejmě také nemůže chybět. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš infantilní komentáře.. Ravensbrück-Krkavčí přemostění-docela symbolické zvážíme li,že byl a možná pořád krkavec je symbolem něčeho zlého,pekelného. ()

Reklama

Nerdvana 

všechny recenze uživatele

Film o mých oblíbených darebácích, co říct... Velmi oceňuji nahlédnutí do Institutu Konráda Lorenze a mnohé etologické poznámky, které nezainteresovaným přinášejí informace o jejich neobyčejné inteligenci. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama