Reklama

Reklama

Obsahy(1)

J. William Whelan (Lance Lindsay) kandiduje na senátora a má vážnou obavu, že by během kampaně mohly vyjít najevo jeho válečné zločiny coby velitele speciální jednotky ve Vietnamu. Rozhodne se tedy využít svých kontaktů v podsvětí a zlikvidovat poslední přeživší členy své skupiny. Akce zdařile probíhá, dokud nájemní zabijáci nenarazí na Jesseho Palmera (Lawrence Hilton – Jacobs). (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Mohu jen podepsat, co zde napsal kolega Ertai. Po slušné honičce, jménu Robert Z´Dar v titulcích a velmi tvrdém synth úvodu jsem byl také notně natěšen... Amatérská nuda, na které je tradičně nejlepší asi cover, ani to duo hermafroditních zabijáků to nezachránilo. Aspoň si pan Hilton-Jacobs chvíli žil sen o sobě jako akčním hrdinovi. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nazhavi to divakov len preto, aby sa to potom utopilo v kope klise a prisernej nudy. Dialogy su po polhodine nepocuvatelne : 20 % ()

Ertai 

všechny recenze uživatele

Nejdřív to vypadá docela slušně, pod úvodními titulky jede ta správná synťáková hudba, slušná honička, ale pak hrdina umře a hlavní pozici převezme černoch co vede fitcentrum, takže se z toho vyvine takový laciný blaxploitation, který se nejakým omylem ocitl v 90. letech, což se oproti těm ze sedmdesátých pozná podle šusťáků místo zvonáčů. Příběh prostý, triky taky, při bitkách se povážlivě kývaly papundeklové stěny, konec úplně strašný; no aspoň trochu potěšil Robert Z'Dar v roli zkorumpovaného poldy. Disribuce v ČSFR LARS video. ()

Reklama

Reklama