Reklama

Reklama

Po dámské jízdě se roztomile neohrabaná Deb probudí v bytě toho nejpřitažlivějšího muže v portlandském městě Maine. Je štěstím bez sebe, ale marně loví v paměti, jak se sem vlastně dostala. Fešák Ryan, který má ovšem snoubenku, ví jenom to, že udělal strašlivou chybu a chce Deb rychle vypoklonkovat ze dveří... přímo do naprosté zombie apokalypsy! Ulička hanby se tak záhy promění v zoufalý boj na život a na smrt, v němž je tento nesourodý pár nucen v zájmu vlastního přežití spojit své síly. Odeberou se do honosného sídla Ryanova bohatého otce v naději, že jim poskytne útočiště, dokud se zombíci nerozptýlí. Rodinné spory ale mohou být stejně nebezpečné a znepokojující! Deb si nakonec uvědomí, že dát někomu své srdce je ještě děsivější, než mu svěřit vlastní život. (Cinemax)

(více)

Recenze (21)

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Deb se jednoho dne seznámí s chlápkem co se jí líbí. Vyspí se spolu a ráno se probudí a zjistí, že jsou jedni z mála lidí (další jsou otec toho chlápka jeho bývalá jeho nevlastní bratr a jejich sluha) co žijí a neposkytne je zombie apokalypsa. Snaží se přežít a dostat se z toho. První problém mám s hlavní hrdinkou za celý film nezavřela hubu a místy mlela těžké sračky (něco podobného jak politici na těch jejich přednáškách) další problém mám v humoru nepřišlo mě zde teda nic jakože vtipného. Jinak zde chybí absolutně gore (jediná smrt co zaujme je pomocí elektřiny) a i po herecké stránce je to bídné (jeho otec a jeho nevlastní bratr by klidně mohl s takovým antiherectvím udělat kariéru u Asylumu a hlavní herečce bych z fleku dal Zlatou Malinu za nejhorší ženský výkon). Navíc kamarádka hlavní herečky mě připomněla tu špekyni z nových Krotitelek Duchů. Hodnocení je tvrdé, ale opravdu zde nedokážu najít nic pozitivního co bych pochválil (5 procent za ty šaty co měla na sobě, když vysílala tu reportáž) ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Zombie žáner má u mňa vždy určitú protekciu, takže aj menej vydarený horor tohto subžánru, vždy rád zhliadnem. Tento prírastok má zopár slušných scén a nápadov, ale ako celok pôsobí rozpačito a nevyrovnane. V jednu chvíľu je Deb milé, chutné a sympatické dievča, kým za pár okamihov by ste ju najradšej roztrhaly v zuboch, taká je otravná a hlúpa. Chválim však veľké množstvo zombíkov a slušné gore, ktorého bolo taktiež dostatok. Naviac Ray Wise s brokovnicou, to sa počíta. 60 %!! ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Sympatické, ale trochu obyčajné. Humor príliš netlačí na pílu a film takmer nič nekazí, ale ani nič nové neprináša. SKAUTOVHO SPRIEVODCA ZOMBIE APOKALYPSOU nepovažujem za až taký zázrak, ale išlo o značne osobitejší i vtipnejší film... Cinemaxovské titulky občas opäť nemajú najlepšie časovanie, ale omnoho viac ma "pobavilo" preloženie názvu filmu Rush Hour ako "Dopravní špička" (navyše keď v dialógu spomínaju Chrisa Tuckera)... ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Deborah (Maria Thayer) je mladé dievča bez muža a jej snom je stať sa televíznou reportérkou. Počas osláv dňa nezávislosti stretne v bare muža, ktorý sa jej velmi zapáči a on jej kúpi drink. Nezostane však len u jedného pohárika. Pár sa ráno zobudí a na nič si nepamätá. Ryan (Michael Cassidy) je však zadaný, a tak sa chce Deborah čo najrýchlejšie zbaviť. Podarí sa mu ju prehovoriť k odchodu a spoločne opustia dom. Po malej chvílke v uliciach však zisťujú, že všetci obyvatelia sa premenili na krvilačné monštrá, ktoré majú chuť na ludské mäso, a keďže sú Deb a Ryan očividne poslednými živými obyvatelmi, stávajú sa korisťou pre tieto príšery. - Decentná romantická komédia so Zombie, ktorá sa mi páčila. Najprv som sa čudoval, čo robí taká hlúpa herečka v takomto horore, pretože sa správala tak hlúpo, že to ani nebolo vtipné, ale postupom času som si uvedomil, že práve herecké obsadenie je najsilnejšou stránkou tohto hororu. Všetci do svojich úloh dokonale zapadli, pretože išlo o to, kto dokáže vyzerať hlúpejšie a im sa to všetkým dobre darilo. Ray Wise sa už definitívne stal hororovým hercom a mám z toho velkú radosť, pretože tento chlap vie hrať vážne aj vtipné úlohy. Dejovo to bolo dosť zvláštne. U hororov je už takmer charakteristický fakt, že po silnejšej prvej polovici sa už druhá časť nestíha chytať. Tu to však bolo presne naopak, hlavne čo sa komediálnej stránky týka. Tvorcovia si robia srandu z Hororového žánru ako takého, či už názvom, alebo kombináciou old school a moderných Zombie. Tvorcovia sa mohli ešte trochu pohrať s gore a priliať nejaký ten liter krvi. Rozpočet dvoch miliónov dolárov im to myslím umožňoval, ale tvorcovia majú za sebou samé nevýrazné projekty, takže podla mňa u nich určité zlepšenie rozhodne nastalo. Na ráno Halloweenu 2015 to nebola vôbec zlá volba a s týmto hororom som vážne spokojný. + herec z Tom Holland's Twisted Tales, Suburban Gothic, Digging Up the Marrow a Unnatural + herec z Always Watching: A Marble Hornets Story ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Deb a noc oživlých mrtvol“ vás může zaujmout anebo vás nechá chladnými. Určitě to není něco jako „Soumrak mrtvých“, tak dobré to prostě není. Ale jsou zde scény, které jsou povedené. Snímek nejlépe funguje ve scénách, kdy si dělá srandu z žánru samotného. Tam je dobrý a hezky kritický. Sám však poukazuje na určitý nešvar zombie filmů – některé scény jsou jako přes kopírák a čiší z toho vyčpělost. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama