Reklama

Reklama

Sodom

  • Rusko Содом

Obsahy(1)

Dokumentárny film ruského režiséra Arkadija Viktoroviča Mamontova vyjasňuje rozličné prístupy, často až manipuláciu s termínmi ako rodina, matka, otec, rodič, a to od západu na východ, počnúc náboženstvom a končiac štátom. Po viac ako tisícročí tradičného ponímania rodiny, založeného na hodnotách svetových náboženstiev, predovšetkým kresťanstva, ľudstvo prichádza do fázy nového ponímania spoločensky prijateľných vzťahov. Dokument považuje homosexuálne vzťahy a propagáciu rôzneho neobvyklého liberálneho správania zo strany najmä amerických inštitúcií za nebezpečenstvo a sodomiu, naopak Rusko prezentuje ako obhajcu tradičného a nezvráteného sveta. (Marek1991)

(více)

Recenze (9)

Disk odpad!

všechny recenze uživatele

Josef Goebbels, iniciátor "dokumentu" Věčný Žid, by měl nepochybně radost, co dokázali jeho ruští a srbští následovníci. Sodom je odporné dílo přetékající otevřenou nenávistí nejen k homosexuálům, ale i k těm, kteří k LGBT lidem veřejně projevují přízeň. Např. gay pridy jsou tu prezentovány jako schůzky polonahých, resp. nahých exhibicionistů, LGBT hnutí se tu vykládají jako nátlakové akce na heterosexuální většinu, objevují se tu děti zneužité gay párem... Jinými slovy agresivní homofobové a fundamentální věřící si přijdou na své. "Dokument" je i přes jenom hodinovou stopáž velmi obtížné sledovat, protože takovou snůšku nenávisti nelze snést zcela v pohodě. Proti Sodomě je zmíněný Věčný Žid úplně bezproblémový dokument. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Nemám celkem nic, proti ,,extrasexuálům,,. Pokud neobtěžují se svým nádobíčkem. Ať si mají svoje kluby, časopisy, ať jim nikdo neubližuje... Ale fakt nechápu, proč by se jim měla dělat za státní prachy reklama, či jiná forma podpory? Dělá se nějaká reklama a podpora rodinám s dětmi? Přitom se brečí, že nejsou děti a nebude na důchody. Přišlo mně, že se jedná o celkem slušný, tří až tři a půl hvězdičkový dokument a pak koukám na tu kupu odpadů... Tak jsem si prošel několik profilů těch lidí, co dali odpad! a bylo mi vše jasné. Mno, takže na vaši akci se dá odpovědět pouze reakcí 5*. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nad týmto sa zamýšľam už dlhšie a je jasné, že veda a náboženstvo si často v tomto dosť odporujú. Kým jední tvrdia, že to je prirodzené, že sa s tým ľudia rodia, nesmieme ich nútiť to zmeniť a že majú mať rovnaké práva ako my, pre druhých je to praktizovanie hriešneho správania. Ono je to dosť aj proti prírode v zmysle rozvíjania druhov, aj keď aj tieto anomálie sa tam vraj vyskytujú, no a tak sa zamýšľam, že pokiaľ vlčice vedia vychovať dieťa človeka, tak by to dokázali možno aj homosexuáli, čo by hovorilo jasne proti adopcii a radšej za zverovanie detí heterosexuálnym párom, ktoré nemôžu mať deti a zároveň za to, že aj homosexuálov ide zmeniť, no čo ak by bola jediná záchrana nejakého dieťaťa na púšti práve to, aby sa o neho tí homosexuáli postarali alebo by malo trpieť v nejakom detskom domove, kde tiež nemajú ani otcov, či matkin vzor. Tiež prečo by Boh chcel mať také stvorenia od narodenia? Asi mu tým pádom nevadia, nie? Tiež sa medzi heterosexuálmi vyskytujú aj iné anomálie a hriešne správania, ktoré môžu byť podobne za vzor a ktoré možno štát pri zverovaní detí tiež nedokáže zohľadňovať, či zistiť. Ja už som bol aj úplný odporca aj dosť veľký zástanca niektorých ústupkov voči nim, či už v štátnej registrácii takých párov alebo iných ústupkov voči nim, ale sexuálnu orientáciu nepovažujm za ľudské právo a tiež si nemyslím, že by sme ich tým akože automaticky niektorí uznávali, aj keď súčastnou previazanosťou náboženstiev cez peniaze na štát v súčasnosti akoby podporujeme nielen iné náboženstvá než možno vyznávame, ale aj takýchto, takže je to pre mňa stále guláš a nedokážem odsudzovať niekoho, kto by to mal od svojho stvorenia. Tento dokument bol tiež dosť silne tendenčný, hudobne podfarbený v tom, čo chcel autor zvýrazniť ako zlé a čo ako dobré, preháňal, prepájal to s politikou niekde tendenčne, niekde správne, ale čo ak by pedofília bola tiež od narodenia, tiež by sme to povolili? Však to by bolo podľa mňa choré. Neviem veru a rád by som to nechal na prílušné náboženské, vedecké a politické autority, aby našli konsenzus a správnosť, ale parodoxné je sledovať kultúry, kde nemajú kresťanstvo, kde napríklad majú islam, budhizmus, ale napríklad transvestitov, či zmeny pohlavia dosť tolerujú. Nie som tu veľmi liberálny v týchto veciach, ale nedokážem byť ani veľmi konzervatívny, lebo mám pocit, že sa niečo preháňa. Dokument mi pravdu veľmi neukázal, veľmi sa nesnažil nájsť čo je pravda, kde je hĺbka tých vecí, proste mal od začiatku jasno a príklady si vyberal, aby mu do svojho vytýčeného cieľa zapadli, ale nesnažil dôjsť do skutočného cieľa na základe najsilnejších argumentov jednotlivých strán. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Celá desetiletí usilují sítě veřejných médií, zástupci dekadentní kultury, homosexuální lobby a další přisluhovači zednářských lóží, aby nás přesvědčili, že Nový společenský řád, který se snaží nastolit, je normální, zdravý a přirozený (zase jeden nový ráj na zemi!), to jen my jsme ještě v zajetí staromódních, přeživších se představ! Těm, kdo už mediální masáži a vymývání mozků podlehli, těm se bude tento dokument samozřejmě zdát extremistický, šovinistický, netolerantní, nenávistný a kdoví jaký ještě! Já jsem však musela všechny ty strašné skutečnosti, které autoři ve filmu uvádějí, bohužel potvrdit a dodávám, že vůbec nepřehánějí. Dokonce vidím, že toto vpravdě ďábelské dílo pokračuje tak rychle, že v některých bodech už je realita zase o kus dál! - - - Dokument je možno shlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=3afaUqVdGzk ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Sodomité jsou odporná a hnusná mafie se stále rostoucími chapadly do všech oblastní života. Vidět nahé obézní chlapy a tlusté nahaté prasnice na různých pridech (pochodech "hrdosti"), zvedá se mi žaludek. A teď si ještě vymáhají adopce a různé pofiderní koupě dětí, aby je mohli znásilňovat a zneužívat. No, hnus. Tento dokument protilidskou homomafii přibližuje v celé její odpudivé podobě. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

1) A kdepak jsou další účastníci biblické koalice pěti měst? 2) Po thrash metalu ani památky... 3) Takhle se fundované dokumentární filmy netočí. P. S. Tu jednu hvězdičku si jakožto deka-dentní (kolik vlastně váží chrup jasně vyprofilovaného a správně názorově zformovaného jedince, jenž v případě ubožácké propagandy nezná nic než "odpad" nebo "plný počet"?) liberál mohu dovolit. Ale za demagogického sudiče Mamontova se hluboce stydím. ()

CSSML 

všechny recenze uživatele

"Dle Vyšší sociologie G. Klimova je sodomitů nejvíce tam, kde je nějaká moc, protože ač mnozí nevědomě, přesto slouží vládci tohoto světa, který se vždy dere k moci. Takže ve vládách je jich prý na 90%, ve sdělovacích prostředcích taktéž okolo 90%, umělci, plus mínus, něco mezi 75%, ve střední třídě cca 50%, u dělníků toto číslo je prý zhruba 10% a u zemědělců pak v průměru 5 %. Z tohoto lze i usuzovat, že protestovat proti adopci dětí homosexuály, či pořádat referenda, je již celkem zbytečné, protože ti skrytí, protože jich jsou ohromné počty a žijí skrytě, mnohdy zamaskovaní jako normální manželé, tak si tací dle zákona mohou děti klidně adoptovat." MariaPro – „Zaměnili totiž pravdu Boží za lež a ctili i klaněli se tvorům místo Tvůrci, jenž má býti veleben na věky. Amen. – Proto vydal je Bůh hanebným náruživostem. Vždyť jejich ženy zaměnily přirozené obcování za protipřirozené. Podobně i muži zanechali přirozeného obcování se ženami a zahořeli v svých touhách k sobě navzájem a hanebné činy páchali muži s muži a docházeli na sobě samých zasloužené odplaty za své poblouzení." (Řím 1, 25-27) – Kvalita zpracování není závratná, ale informační hodnota ano. Samozřejmě nelze tvrdit, že každá dvojice sodomitů znásilňuje děti tělesně, ono stačí, že je znásilňuje duševně. A že si děti nakonec zvyknou, to není překvapivé, když je můžou vychovat i vlci nebo pštrosi, akorát potom mají děti určité „nedostatky“, podobně jako při výchově sodomity. ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument. Kiež by takýchto dokumentov varujúcich pred ideológiou LGBTQ, bolo čo najviac.Odporúčam. ()

Reklama

Reklama