Reklama

Reklama

Magi

Trailer

Obsahy(1)

Olivia, novinárka z New Yorku, cestuje za svojou tehotnou sestrou Marlou do Turecka. Marla sa aj napriek tehotenstvu rozišla so svojim priateľom a rozhodla sa dieťa si nechať. Potrebuje teda Oliviinu podporu. Dve ženy však nerátajú so záhadnými, zlovestnými vecami, ktoré ich postupne začnú všade prenasledovať. (misterz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá novinárka prichádza na návštevu do Turecka, kde žije jej sestra. Tá potrebuje podporu, pretože je sama a naviac je tehotná. To však ešte netuší, že výlet za sestrou bude najhoršou dovolenkou jej života. - Na Magi som sa tešil velmi dlho, ale keď som videl tú dĺžku, akosi ma to nadšenie prešlo. Podla mňa by mal Magi potenciál byť jedným z najprepracovanejších a najstrašidelnejších hororov posledných rokov, ale vôbec nefunguje, pretože je to celé katastrofálne natočené a dlhé. Kamera je otrasná, CGI efekty úsmevné a tá dvojhodinová stopáž je velmi prestrelená. Herci sa snažili a atmosféra bola miestami hustá, ale nejako sa to nepodarilo skomponovať do funkčného celku. Jeden z mála hororov, u ktorého by som si želal americký remake s vyšším rozpočtom a kvalitnejšou výpravou. + herec z Infected, Lumberjack Man a Devil's Domain + herečka z Among Friends + herec z Nymph a The Rift + herec z 11-11-11 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na MAGI se z mne neznámého důvodu řada lidí těšila, ohledně příčiny toho všeobecného zájmu ale nejsem moudřejší ani po zhlédnutí filmu, protože to byla fakt bída. Celé je to prohnané naprosto ohavnými, neestetickými vysokokontrastními filtry, atmosféra se ztrácí v blikajícím rozostřeném obrazu a v záplavě chabého CGI, závěr už je vyloženě videohra z 90. let. Herci hrůza, dlouhý je to zbytečně jak tejden, sledoval jsem to natřikrát. Rozmrzelost. Letošní rovněž turecký BASKIN taky nebyl žádné extrémní veledílo, ale v porování s tímhle je to úplně jiná liga. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že jsem na tento film čekala asi rok a následně asi tři měsíce na titulky, jsem se asi dost obrala o čas. Verze s příšerným tureckým dabingem, vloženými arabskými titulkami a s vyvážením zvuku, že jsem při každém dialogu musela dát volume up a při lekačkách volume down, mi to opravdu nestálo za tak dlouhé čekání, protože příběh je jednoduše na prd. Je to extrémně uřvané, afektované s odpornými vizuálními filtry a stopáž navíc vůbec neutíká. Můj původní plán byl zkouknout to naráz, což se nepovedlo a až po třetí projekci jsem asi po týdnu měla tento film za sebou. Musím tedy uznat, že některé příšery se docela povedly, ale jsou ve scéně tak dlouho, že po chvíli ztrácí ten děsivý efekt. Možná, že kdybych měla normální verzi, na kterou by se dalo koukat, snad bych šla s hodnocením výš, ale závěr, který působil jako z nějaké špatné rpg hry mě ujistil v tom, že tenhle film by za moc nestál tak jako tak. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Turecká nočná mora je tu a konečne si ju môžu užiť aj menej študovaní diváci; nedisponujúci znalosťou jazyka tureckého. V prvom rade som rád, že tento krát som sa netešil zbytočne a že "Magi" je najlepším tureckým hororom, aký som doposiaľ videl, no s hodnotením vyššie aj tak nepôjdem, pretože pre mňa má až priveľa rozporov. Je to síce temný, skoro až strašidelný horor, ktorý má zodpovedne spracovaný mytologický príbeh, avšak prezentovaný spôsobom pomerne vyčerpávajúcim a minutáž 2h+ rozhodne nie je opodstatnená. Atmosféra by bola, vizuál je pekný a snaživo štýlový, no naivné telenovelové momenty a tradične nevkusné hudobné motívy spoľahlivo ruinujú samotné vyznenie, zaklincované neuspokojivým finále, vďaka čomu je môj dojem stále len ROZPORUPLNÝ. Ale režisérovi to na zahraničné hororové expandovanie bohate postačí. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, o čem vlastně film je, tak jsem byl o to víc nasraný, že režisér a kameraman jeli na nějakým tripu, protože se na to nedalo koukat. Film s tímhle námětem kdyby zrežíroval pořádný režisér, tak z toho mohl být pořádný trhák. Bohužel rozpočet malý tak se vezme první pobuda a vznikne z toho relativní sračka. Film jsem vlastně stáhl kvůli Madsenovi a ten si mi prostřelil hlavu, takže děkuji za zkažené odpoledne. 35% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama