Reklama

Reklama

24 hodin do půlnoci

  • USA 24 Hours to Midnight

Obsahy(1)

Překupník s drogami Chan (Stack Pierce) chystá největší kšeft své kariéry a jedinou překážkou mu je korunní svědek v právě probíhajícím procesu, Harry Grady (Juan Chapa). I přes přísnou policejní ochranu se Chanovi lidé svědka navždy zbaví, ale chybují, když umožní uprchnout jeho manželce Devon (Cynthia Rothrock). Ta beze stopy zmizí, zatímco tajemný zabiják začíná nemilosrdně likvidovat Chanův gang. (J.Connor)

(více)

Recenze (9)

Looka odpad!

všechny recenze uživatele

Asi tak před deseti lety jsem si to půjčil ve videopůjčovně, kůli mému tehdejšímu idolu Cynthii. Pamatuju si ohromné zklamání, děj žádný (a když píšu žádný, myslím opravdu ŽÁDNÝ, Kickboxer je proti tomu epické dílo), Rothrock jsem tam vůbec nezahlédl - asi hrála jen nějaký pidištěk. A akční scéna taky ani jedna. Ruce pryč. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem HK akci, dostal jsem unylý a levný americký akční film o pomstě, jehož jedinou devízou je, že je znám jako první film Cynthie Rothrock. Jsem podobně zmatený jako kolega LION-MR.T., dle logiky věci měla mafiány vraždit Cynthie, ale v tom ninja kostýmu není ona, nechápu co to je za úlet (i cast na IMDB připouští, že v ninja kostýmu byla De´Ann Power, která jinak hraje manželku hlavního záporáka). K tomu výstřední dvojka policajtů, jejíž mužská polovina vypadá jako ztracený člen East 17, černý překupník Chan s čínskou minulostí, který své miliardové kšefty organizuje z řadového domku s bazénkem na předměstí. Zkrátka blbost. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jedná se asi zřejmě o první film se Cynthií Rothrock,je na začátku,kde má jednu rvačka,pak ještě chvíli se příběh točí okolo ní,nějaká kopačka padne a až pak se ukáže na konci. Je možní,že tohle je jí historicky první rvačka. Ovšem o čem byl příběh nevím,ale jenom to,že nějaká zenská ninja likviduje muže,které zabili Cynthii chlapa a jí se pokoušeli zabít. Do to ho jsou záběry jak jí zabijí chlapa a jí,tak nevím zde se za ní někdo mstil,ona to nebyla,věřte,že ne. Kdo ví,rvaček tu nění kdoví jak,spíše střílí,mrtvých je snad skoro 50. Zato jsem od tohle filmu nemohl odtrhnout oči. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Cynthiu Rothrock vnímam ako Chucka Norrisa s vagínou. Natočila mnoho béčkových akčných, karate snímkov, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani tento neprekonateľný a nezničiteľný super hrdina. Cynthia kope a udiera rovnako tvrdo ako on. Pôsobí aj rovnako lacným a zároveň svojsky neodolateľným dojmom. Je to kráľovná brakových karate filmov. Svoju hereckú kariéru naplno odštartovala v roku 1985, keď sa objavila hneď v dvoch snímkoch. Jedným z nich bolo druhé pokračovanie série "Red Force" a druhým je titul "Dvadsaťštyri hodín do polnoci" (24 Hours to Midnight). V tomto príšernom nepodarku stvárnila manželku korunného svedka, ktorého zavraždí gang chladnokrvých zabijakov. Je na nej, aby pomstila smrť svojho muža. Začne ich jedného po druhom nemilosrdne likvidovať. * ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční videosnímek, debut Cynthie Rothrock, a neskonalá hrůza. Takhle jednoduše by se dal popsat tento výtvor, který byl snad natočen jenom proto, aby bylo co dát na regál ve videopůjčovně. Zmatečný děj, skřípající dialogy, úděsné herecké výkony, žádná plynulost děje. Ani fanoušci bojových umění, které by se dali vlivem účasti Cynthie Rothrock očekávat, si tu nijak neužijí. Zkrátka jakoby se točilo bez rozmyslu a bez scénáře. Naprosto zbytečný film. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama