Reklama

Reklama

Američtí tygři

(neoficiální název)
  • USA American Tigers

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cynthia Rozkrok vobec nie je taka hviezda, aby si dovolila nechat divakov nech na nu cakaju - to si mohla dovolit moja milovana Ritka Hayworthova alebo Gloria Swanson. To boli baby - herecky. Rozkrok hrat nevie a preto ze som musel na nu dlho cakat, dam nemilosrdne 3 % ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celej film tam trénujou trestance aby sejmuli nějaký ty teroristy, což mě i celkem bavilo a ke konci to celý poserou, páč v tý přestřelce jsem vubec neměl prehled.. na hovno konec prostě, celý to posrali. ()

Reklama

patho666 

všechny recenze uživatele

Docela vydarený podraz, film naláka predovšetkým obsadením C. Rothrock, tá sa tu však  objaví len v jednej akej takej scéne. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Cynthia v ringu proti vojákům. Zvládne čtyři za sebou a neříkejte jí "kurvo" to dostane takovou šupu ze,které se hned jen tak nevzpamatujete. Pod režíjním vedením Davida Wortha,který se Cynthií natočil Dračí Lady 1 a 2 vznikl skvělý akční snímek typický pro 90.léta. Dobré kopačky a silné pěsti a Gibb z Krvavého sportu taky nezklamal. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, co to do mě vjelo, že jsem půl druhé hodiny věnoval téhle béčkové záležitosti, které by víc slušel rok výroby léta páně 1988. Cynthia se objeví až po dlouhých desítkách minut, navíc je její potenciál totálně nevyužitý, i když nám dračí lady docela zestárla. Tvůrci (režisér David Worth stojí mimo jiné za Kickboxerem) namísto toho střídají výcvikový tábor, zápasnický ring a striptýzový bar. Nikde z toho diváka nemrazí, naopak – spíš doufá, že bude brzy konec!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se v roli sebe samé objevuje Cynthia Rothrock. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama