Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý zloděj Nelson Potter (Corey Haim), jehož partnerem byl jeho vlastní otec Sam (Leo Rossi) a krásná Lilly (Cynthia Rothrock), se rozhodl změnit od základů svůj život a společně se svojí přítelkyní Patrice (Sarah Buxton) se rozhodne podnikat v pojišťovnictví. Jeho otec je ve vězení a čeká na propuštění. Na scéně se však objeví krásná, ale nebezpečná a zákeřná Lilly, která vyloupí banku a přitom zavraždí policistu. Policie začne pátrat po Nelsonovi, poněvadž na vražedné zbrani jsou jeho otisky. Nezbývá mu, než dopadnout Lilly a očistit tak svoje jméno. (videofil)

(více)

Recenze (9)

choze 

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě bizarní spojení Corey Haim + Cynthia Rothrock, tak jsem po tom sáhl a jestli vás zajímá čí styl filmu dominuje, pak vězte, že od úvodního vyloupení banky, které připomene úvodní honičku ŘIDIČÁKU, jednoznačně Haimův, zatímco Cynthia tu toho moc nenakope, zato se ji tu snaží v souladu s Haimovým playboystvím prezentovat jako sexy babu. Až na otravně přehrávajícího Haima příjemná lehkonohá akční komedie. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1991 natočil režisér Spiro Razatos akčnú komédiu "Únik" (Fast Getaway). Dostal som sa k nej jedine vďaka tomu, že som tento titul objavil v biografii mojej obľúbenej americkej karate tigrice Cynthie Rothrockovej. Bol som z toho však veľmi sklamaný. Cynthia si tam zahrala iba vedľajšiu úlohu a navyše stvárnila negatívnu postavu bankovej zlodejky, ktorá sa mi k nej vôbec nehodila. Keď som sa však dozvedel, že tri roky po premiére tohto snímku bolo vyprodukované pokračovanie "Únik 2" (Fast Getaway II), tak som si ho predsa len pozrel. Obsadenie zostalo rovnaké, akurát sa zmenil režisér. Tento krát sa na to podujal Oley Sassone. Nadväzuje to na svojho predchodcu, ale je to ešte o čosi väčšia nuda. A madam Rothrock tu hrá zasa iba druhé husle. * ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Únik 2 dobře pokračuje na první díl jak scénářem tak i akcí. Je to velmi solidní pokračování. Cynthii coby záporačka se tu párkrát mihne a stihne se poprat v podprsence. Filmu nechybí dobrý nápad a charismatické postavy a je to snad poprvé jsem viděl,kdy vězeň mohl útéct z vězení tak asi na dva dny a jeho kamarád pořád říkal. Je na záchodě,není mu moc dobře. A to jako vysvětlení stačí. A gelerii k filmu jsem dělal já. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

U první bankovní loupeže (r. 1991) jsem podotknul něco ve stylu: „Naivní VHSková jednohubka, kde Corey Haim už není, čím býval v letech osmdesátých a Cynthia Rothrock nedostala moc prostoru pro své kopačky“…….uběhly tři roky a Únik číslo dvě vaří prakticky z těch stejných surovin. Snad jenom jeho kuchyňská výbava už tolik nepřipomíná modely z osmdesátých let a jako sous-chef v kuchyni kmitá atraktivní Sarah Buxton. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama