Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Několik let po konci občanské války vybíhá mladý válečný veterán Jackson (Scott Eastwood) ze své hořící farmy a už může jen bezmocně sledovat, jak banda mexických desperátů unáší jeho manželku Alexsandru (Camilla Belle). Přestože se celá země hemží zabijáky, lupiči a indiány, vydává se Jackson na cestu po stopách únosců, aby zachránil svoji manželku. Postupně se však ukazuje, proč Jacksonova přezdívka z války zněla právě Diablo. (TheDon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (45)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Scott by si měl z příjmení odstranit část „East“, protože při svých „hereckých“ pózách je zkrátka dřevo. Jinak co se týká podoby, celej táta, škoda, že drsnost zdědil po mámě.. Western ustoupivší z linie současných realisticky pojatých dobrodružství z divoce divokého západu (symbolem toho budiž pubertální rudoch, co se zrovna vrátil od kadeřníka) sice nabídne malebné exteriéry, častou ptačí perspektivu a zchátralého Dannyho Glovera, ale subjektivně je o půl hodiny delší, přestřelky má jako z grotesky a předkládá twist, který je překvapivý asi jako hladce oholený indián. V souvislosti s tím mě napadá, jak by asi film vypadal, kdyby se upustilo od této berličky a role Diabla se zhostil Walton Goggins a to píšu nejen proto, že se některá jablka odkutálela z východního lesa docela daleko.. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

To jim to trvalo, nez ho konecne obsadili do westernu! Jako by starousoj z prdele vypad... mimika, pohledy, hlas, superkinder Eastwood version 1.0. A verim, ze s pribyvajicima vraskama bude jeste lip. Libil se mi v prvni jakoby nostalgicky pulce, no v ty druhy si rozjel vlastni show. K filmu - zadna pecka, ale jako pruser bych to nevidel. 5.5/10 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

nakoniec len také westernové psycho béčko, ktoré by si želalo o niečo zručnejšiu réžiu, lebo kamera je na úrovni a prostredie kde sa to odohráva je krásne, herci v pohode aj keď citeľne chýba postavám lepšie vykreslení charakter, hlavne ten prerod hlavnej postavy neodpálil v plnej veľkosti a sile, škoda, Scott Eastwood a jeho iná charakterová tvár než by sme čakali od syna slávneho Clinta Eastwooda /55%/ ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Občas se najde podprůměrně hodnocený film, který mě dokáže pobavit víc, jak leckterý hollywoodský tříáčkový popcorňák. A Diablo mi přichystal velmi zajímavé překvapení, protože se mu to nadmíru povedlo. Je to jasné béčko, takové trochu jednoduše, ale jinak kvalitně napsané. Má to skvělou kameru, putuje se tam překrásným prostředím a postupně to buduje hustší a hustší atmosféru. Režii nemám moc co vytknout. Vskutku dobře se na to dívá a stejně tak se to i poslouchá. Ani ten Scott Eastwood mi nepřišel zas až tak prkenný, jak mnoho lidí povídá. Z mého pohledu zbytečně sestřelený film a i přes trochu lacině useklý konec za mě palec nahoru. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Dobrejch westernů je stejně jako šancí, že na stírací los s oslem vyhrajete tři miliardy. Byl jsem zvědavej na mladýho Eastlesa, zvědavej jak se porve s šancí na lead actora celýho spektáklu od skoro neznámýho rejžižera. Podoba s Revenantem je čistě náhodná , aproto mladej Diáblo vyjede na podzim, kterej během třiceti vteřin vystřídá metr sněhu a yuhahá, sníh je v hajzlu a Diáblo už se šlechtí v košili v jarním potoce. Tohle všechno prosím během deseti minut. Nebuď takovej kritik Donoušku, dej tomu šánc. Tak nastavuju i nekatolickou druhou tvář a na scénu vypluje Wálton Goggins (šerif z H8) a konečně někdo zjistil, že nikde v okolí nebyl Lídl a čistit zuby borovicovou větví, se káubojům moc nechtělo. Chrup, střelba, fight, chrup. Bezva. Nakonec japonec rejžižer předvede takovej twist, že se mi v baráku vypnula elektrika. Hvězda nahoru Lórenci. 60% P.s.: A protože jsem sobecká mrdka, tak sem na to sám koukl, napsal obsah i první koment. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Scott Eastwood (Jackson) údajně dostává až 50 westernových námětů měsíčně, nicméně roli odsouhlasil právě v tomto, jehož zápletku označil za jedinečnou. (PanZahadnyCZ)

Reklama

Reklama