Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupinka lidí bojuje o život ve městě zamořeném zombie. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (105)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po "Světové válce Z (2013)" konečně pořádnej zombie horor! Po všech těch lacinejch srágorách sem si svoje "nedělní" ráno pěkne zpříjemnil! Je tam i pár vtipných momentů, které trošku odlehčují katastrofický scénář! Hordy zombie se valí ulicemi, není uníku, karanténa a uzavření ulic Feca a armádou je namístě. Vakcína neúčinkuje a tak ty co přežili předchozí invazi a byli nakaženi, jsou nyní bezmocně odkázáni pouze na čas než se přemění v krvežíznivé bestie! Dvojice ambiciózních novinářů, ale objeví důkazy, které usvědčují armádu z toho, že se celou dobu snažila dostat absolutní moc pro sebe, aby mohla všechny místo záchrany zabít! 80% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Byť nejsem fanoušek hry a ani fanoušek číslo jedna, jelikož mi hry tak nějak nesedly, tak tenhle film je fakt povedená vybíjená zombíků. A to je dobře, protože film je dobře natočený a nese v oddychové stylu, hlavně ty části ve studiu sou vtipný. Je teda fakt že by to chtělo víc akce a taky ta akce působí dost nejistě, postrádá adrenalin. Ale jinak je akce v pořádku, přehledná, dobře krvavá a taky je to dost nápaditá. Jo to slepování několika zbraní, do jedné velké mega zbraně, je dobře udělaný ano, já vím tohle jde i ve hře a taky v Dead Islandu. Herci hrají dobře, neni to sice světoborného, ale jde to. Hlavní záporák neni debil a souboj s ním je vcelku slušný. Nějaký to šokující odhalení ve filmu taky je, no a to je asi tak všechno, na jedno zhlédnutí fajn a pro fanoušky naprostá povinnost. ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Je to určitě nejlepší zombie film, jaký jsem kdy viděl. Žádný rozjezd, ale akce, hezké gore, napětí a na zombie film obstojný příběh. Na ostatních zombie filmech mi vadí, že po patnácti minutách se zabarikádují v nějakém obchodě, kde stráví zbytek filmu, ale tady nic takového není. Hru jsem moc nehrál, jen jsem zkusil demovku, je to krvák. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle mne velmi mile překvapilo ... Znechucenej většinou nízkorozpočtovejch zombáren z posledních let a v podstatě i třetím dílem videohry, která mne vůbec nebavila a po 10 min jsem ji smazal z pc, jsem v tento film vůbec nevěřil,, že mne zaujme. No a on zaujal !! A to od samotnýho začátku až do konce. V podstatě nonstop akce, nic moc se tam neřeší, prostě pár hlavních hrdinů v dost levně vypadajícím prostředí (zapomeňte na nějakej načančanej vizual po vzoru full hd videohry ...), což ale nevadí, protože je furt na co se koukat. Navíc co se mi hrozně líbilo, tak že film se bere jakýmsi zvláštním způsobem vážně, čekal sem spíš "splatter-komedii" a kdepak. Je to dost vážnej a temnej film a humor je zde spíš dost černej a jen takovej odlehčenej a úsměvnej. Sám se sobě divím, jak zombárny už moc nemusím, tak tohle mi hrozně sedlo. 4/5. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat. Tento film je enormní píčovina! Příběh ve stejnojmenné hře stál rovněž za hovno, ale alespoň jste mohli masakrovat zombíky za použití nejrůznějších zbraní, což člověka na pár chvil zabavilo. Příběh v tomhle filmu je snad ještě více pofidérní. Absolutně se na něj nedá koukat, stejně jako na ústřední tři postavičky, které vyhrabali v ubohých seriálech a neúspěšných TV filmech, takže i ten, kdo film doposud neviděl dovede vydedukovat, že si zrovna s herectvím netykají. Zmínku si zaslouží pouze akce, které je bohužel hrozně málo. Celá omáčka kolem je nepoživatelná. Hrozně to zapáchá amatérismem. Dost mi také vadily živé vstupy ze studia, kde vede rozhovor hloupá moderátorka s ještě hloupějším hostem. Jako celek je to velký hnus a silně zmařený potenciál. Chtělo to více akce, sympatičtější postavy a hlavně méně těch zbytečných keců. Film se moc soustředí na debilní příběh a pro nic jiného nezbývá čas. Přitom má tahle píčovina skoro dvě hodiny. Dávám jednu zapráskanou hvězdu. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Mesto Fourtune City z hry Dead Rising 2 je v tomto filme spomínané jednou z hrdiniek filmu, Crystal (Meghan Ory). (beso74)
  • Vo filme je odkaz na hlavného hrdinu z hry Dead Rising 2, Chucka Greena. Jeden zo zombies má na sebe taký istý žltý kabát, aký nosila v hre práve táto postava. (beso74)
  • Chase (Jesse Metcalfe) má na sebe oblečené tričko, na ktorom je zobrazený Servbot, postava z PC hry Mega Man Legends, ktorú podobne ako Dead Rising produkovalo štúdio Capcom. (beso74)

Reklama

Reklama