Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cynthia Rothrocková a Jeff Wincott pracujú v špeciálnej policajnej jednotke. Vďaka majstrovskému ovládaniu ázijských bojových techník kung-fu sú totiž tou najnebezpečnejšou zbraňou vo výzbroji policajného zboru. Podarí sa im samotným zlikvidovať celý gang priekupníkov zbraní? (oficiální text distributora)

Recenze (35)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Trochu se polepšili od minulého dílu výběrem hlavní postavy Jeff Wincott, se ukazal býti trochu lepším. Záporák trochu taky zaúřadoval a Dilly Drago potěšil. Střihač a režisér o stupínek lépe, ale scénář o dva stupně pohoršil. Předvídatelnost neviší kvality, při méně odhadnutelných scénách jen 20 minut dopředu. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke oveľa prepracovanejšie. Samozrejme najmä čo sa súbojov týka. Po nevýraznom McQUEENovi juniorovi na scénu nastupuje JEFF WINCOTT, ktorý neprávom dodnes živorí v tieni svojho brata MICHAELa. Ďalším borcom, ktorý tu predviedol svoje kvality bol EVAN LURIE. Mrzí ma len, že CYNTIA tu hrala akoby druhé husle. (23.6.2009) ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování ultraBéčka plného bojového umění ... ehm ... No každopádně musím uznat, že jednička se mi líbila víc a to jak díky lepší choreografii soubojů, tak díky aspoň ucházejícímu ději, který mne tolik netrýznil jako zde. Tohle už ani není film, naprosto zbytečné scény, k ničemu nevedoucí záběry a dialogy, které jsou prošpikovány několika těmi souboji. Souboje se mi nelíbily, prostě skoro vůbec. Můj osobní názor je, že jejich choreografie byla příšerná a s prvním dílem nebo podobnými filmy v té době vznikajícími prostě film pokulhává. Nejvíce práce na filmu odvedl střihač, který snad rozstříhal i samotné herce a "bojovníky" a tu si vlepil nohu, tu sem ruku, tu sem pád na zem, teď se nám zde někdo objevil úplně jinde než by měl být ... No prostě hrůza a děs!! Wincotta jsem nikdy nemusel, prostě mi neseděl, nesympaťák prostě ... ani jeho bojové umění s tyčemi (kálí) mu u mne nijak nepomohlo (na to jsme tady měli jiného přeborníka - Jeffa Speakmana ) ... Jediná přednost před prvním dílem je použití opravdu namakaných, nafoukaných borců z posilky a pár tehdejších úřadujících USA/Kanada-martial arts-kaskadérů ... No a Cynthie se taky nějak extra nepředvedla, nevím, prostě mi ten film po letech vůbec nesedl, naopak od milého překvapení u dílu prvního ... ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Maje chuť na béčko a zavzpomínat si na staré časy, koupil jsem si v nostalgickém rozmaru tento film. Začnu trochu z jiné strany. Film jsem sledoval s českými titulky, protože dabing prostě nemám rád, ale po nějaké době jsem se rozhodl titulky nevnímat, jak byly odfláknuté (kupříkladu „I don’t understimate, so you don’t understimate me.“ přeloženo jako „Já nepotřebuju tebe, tak ty nepotřebuj mě.“ a další.). K samotnému filmu. Příběh mi přišel v rámci žánru v pořádku. Ne však už samotný herci. Neherečka Cynthia Rothrock, která drží tyč hůř než vařečku a v bojových scénách přesvědčuje pouze svou ohebností, se svým „hereckým výkonem“ jednoznačně přehrává Jeff Wincotta. Určitě v tom má prsty i střihač, který nedokázal zkrátit některé scény, z nichž nejkřiklavějším případem je rvačka Jeffa v tělocvičně. Z pozice fanouška bojových umění mi přišlo nechutné americké pojetí bojových umění: míchaní korejského, japonského a filipínského bojového umění, takže mi z toho bylo na zvracení. Výsledkem je hnusný guláš. Choreografie akčních scén, jak už zde bylo zmíněno, je však také otřesná. Taková zoufalá zábava občas neuškodí, člověk si váží více dobrých filmů. 20 % ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Policista Sean Thompson (Jeff Wincott) je povýšen na detektiva a při hlášení se do služby na oddělení potkává kamaráda Borelliho, který se chová trochu podivně. Borelli je následující den nalezen mrtvý v autě a Sean s Billie (Cynthia Rothrock) se tomu snaží přijít na kloub... Akční béčko se se všemi klady a zápory té doby. Nedopečený příběh plný chyb a akční scény, kterým chyběla zajímavější bojová choreografie. Přehlédnout se nedá záporákův poskok Tanner (Evan Lurie), protože vypadá jako Sylvester Stallone s dlouhými vlasy. Billy Drago mohl být využit trochu lépe. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 11. března do 8. dubna 1991 v USA, a to ve městě Los Angeles (lokality Downtown, Lower Grand Tunnel, Runyon Canyon a Valley Generating Station). (GASTON73)

Reklama

Reklama