Reklama

Reklama

Zhoubná vášeň

  • USA Portrait in Red (více)

Obsahy(1)

Krásná umělkyně z L. A. (Lisa Comshaw) je na trhu s uměním žádaným zbožím. Její neobvykle temné a brutální obrazy jsou ve zdánlivém protikladu k této křehké bytosti, nikdo však netuší, jak strašlivé tajemství se za nimi ve skutečnosti skrývá. (J.Connor)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Erotický thriller o krásnej cicatej umelkyni, ktorá vraždí mužov a ich krvou maľuje portréty. Vrážd síce nie je až tak veľa, ale keď už k nejakej dôjde, rozhodne to stojí za to, väčšinou k nim totiž dochádza po alebo počas sexuálneho aktu. Nôž, britva, sekera, mačeta, dostatok sexíčku a krvi, k tomu neskutočne krásna a sympatická hlavná predstaviteľka, ktorá s obnažením nemá absolútne žiadny problém, takže ja som bol spokojný. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Slušné a poměrně zábavné ryzí béčko vezoucí se na vlně erothrillerů 90. let. Na rozdíl od tun shitu jako je většina filmů se Shannon Tweed, obsahuje Fatal Passion solidní béčkový nápady, je docela brutální a hlavně to celkově není úplná nuda. Pěkné WTF je pak mini účast Cynthie Rothrock v roli zhrzené milenky jednoho z nápadníků vražedné umělkyně. V ČR vydal Davay. ()

Reklama

Reklama