Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh učitelky a poldy, bojujících svými metodami proti překupníkům drog. Středoškolská učitelka Kris (Cynthia Rothrock), vyznavačka asijských bojových umění, se ze všech sil snaží chránit své žáky před nástrahami pouličních gangů a lákadly v podobě drog. Na jedné z přehlídek bojových umění se Kris seznámí s Prestonem (Richard Norton), australským policistou, kterému byl zadán zvláštní úkol v Los Angeles. Na noční obchůzce narazí Preston na překupníky drog, dohadující se s gangem. Nikdo z přítomných netuší, že zpovzdálí je na videokameru natáčí jeden z Krisiných studentů ... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, dovolte mi představit J.C.Van Damma napěchovaného od blonďatých vlasů až po lodičky estrogenem! Přivítejte prosím hvězdu časopisu Bravo z 90.let, Cynthii Rozkrok..! Jsem si vědom, že existuje úzká skupina osob, kterým se tohle může líbit, ale pokud u mě nastane nějaké příště, tak už jenom s černým páskem karate přes oči. Víte o tom, že Xena a právě Cynthia jsou jediné dvě ženy na světě, které Chuck Norris nejdříve zabije a až potom osouloží? U ostatních žen to funguje naopak, neboť se podvolí ryšavému Rangerovi dobrovolně a až po styku umírají na celkové vyčerpání organismu. Rothrock, Nerothrock, co Chuck chce, to si vezme.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jedno z těch typických céček svý doby kde stupidní děj slouží jenom jako záminka k bitkám, ale hrozně to zestárlo a na to jaký jsou tam jména bych čekal víc soubojů a lepší choreografii. Mám pro tyhle filmy slabost, ale tohle nebylo nic extra už v době svého vzniku.35% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

bych fakt nechtěl být manželem Cynthie, to bych byl asi hodně pokopanej. Nedej bože kdybych nesouhlasil:)). By si hodili k sobě s Chuckem Norrisem, tihle dva by se vydželi kopat zřejmě roky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo sa americká drsňáčka Cynthia Rothrocková konečne prekopala do mojej desiatky najobľúbenejších herečiek. V poslednej dobe som si totiž zvykol spestriť svoju pravidelnú konzumáciu filmov nejakým tým starým titulom, v ktorom stvárnila hlavnú úlohu táto neohrozená, neporaziteľná karate tigrica. Mám proste slabosť pre tie jej nízkorozpočtové, lacné, akčné snímky. Teraz som znova zalovil vo svojom súkromnom video archíve a vytiahol z neho snímok "Hnev a česť" (Rage and Honor). V roku 1992 ho natočil režisér Terence H. Winkless. Cynthia Rothrocková sa v ňom objavila so svojim zohratým hereckým partnerom Richardom Nortonom. Predviedli klasickú béčkovú akčnú jazdu, ktorá frčala na VHS v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. Dostal som presne to, čo som očakával. Takže som spokojný. ** ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dát k sobě asi herecky nejlépe pasoucí hereckou dvojku Rothrock a Norton byl ten nejlepší nápad pro tenhle film. Oba dobře hrají,celý film je dobře sestaven a neztrácí dech ani uprostředka a to je dobře. Pro mě to patří k těm opravdu dost skvělým akčním filmům z 90.let. Galerie byla nahozena mnou. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama