Reklama

Reklama

Poet Anderson: The Dream Walker

Recenze (5)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Něco ze Sucker Punch, něco z Trona, něco z Watchmenů, dochuceno parádní animací a pocukrováno skvělou hudbou od Angels and Airwaves. K vidění třeba tady. ()

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, pěkný vizuál a samozřejmě skvělá hudba. Poet Anderson by zasloužil třeba i 10ti dílný seriál. Tom zase jednou zabodoval. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Spojení akční animace a vesmírný hudby AVA funguje mnohem líp, než bych si byl ochotnej připustit. Jestli si někdy Tom DeLonge po vzoru Gerarda Waye napíše vlastní rozmáchlej comics, bude to asi pecka... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Angels And Airwaves môžem aj keď bohužiaľ ich nové album u mňa nedosahuje kvality predchádzajúcich albumov. Ale promovať ho pomocou animáku považujem za dobrý ťah - hlavne ak uvážime, že samotný Poet je skvelým vyobrazením hrdinu chodiacom medzi dvoma svetmi. Má super outfit. Dopomáha mu k tomu pekne temná hudba a pekná animácia. Na konci až zamrzí že sa jedná o animovaný štek- chcelo by to seriál, alebo celovečerák ako celkom pekný protipól súčasnému animovanému mainstreamu. A tá baba je najkrajšie nakreslenou jebačkou od dôb Malej morskéj víly. ()

Zajímavosti (1)

  • Tento krátký animovaný film vyšel jako součást pátého alba "The Dream Walker" skupiny Angels & Airwaves. (figgo jr.)

Reklama

Reklama