Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nijak zaujimave, len taky povrchny vyplach. Sledujem spatne filmy len preto, aby som potom vedel ocenit tie dobre. Rovnaky pristup ma isty Tarantino : 5 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase ta moje slabost pro komiksy. Tady je to celkem důležitý prvek, za což jsem docela rád. Jsou zde scény, které mě docela bavily, hlavně to finále je hodně povedené. Citování Shakespeara v konkurenci s citováním komiksu není špatné, docela mě mrzelo, že se v té komiksovosti nezašlo ještě o něco dál. Místy je to přece jen docela nuda. ()

Reklama

Merkin 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu, proč je snímek tak podhodnocen. Nejedná se o zábavu pro fanoušky komiksu, jakkoliv je Phantom Halo důležitým bodem scénáře. Jenže tady není stěžejní akce, násilí či dobrodružství, jde o nalezení úniku z temnoty. Komiksový hrdina je symbolem naděje pro chlapce, který žije v bezútešné domácnosti s hrubým otcem a nezodpovědným bratrem, svůj herecký talent je nucen zaprodávat a kromě poučení životem jej nic nečeká (nemá přátele, nechodí do školy). Kromě skvělého podání všech tří hlavních protagonistů (ne každému jde Shakespeare od ruky) se mně líbila i scénografie, například půvabný obraz z vypuštěného bazénu. A že je příběh místy překombinovaný nebo bezbřeze patetický? To se někdy u filmu stává a velice často to nevadí, pokud, stejně jako Bogdanovichová, umí režisér nad propastí balancovat :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartní mládežnická sračka která nijak nezaujme. Na hlavního představitele se radši znovu podívám v pokračování Labyrintu. tohle nestojí ani za odplivnutí... ale jo nakonec stojí. Tfuj! 15% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Divný. Byly tu odkazy na Shakespeara a komiksy, byli tu dva bráchové Samuel a Beckett, kteří žijou v neutěšené domácnosti s chlastajícím a zadluženym otcem, byly tu falešné prachy, šmrncovní milfka, mafiáni.......bylo tu toho moc. A to všechno bylo zmuchlané do strašně nepřehledné koule, ve který aby se prase vyznalo. Ale mě se to prostě nějakým záhadným způsobem docela líbilo. Ale nedokážu vyjádřit proč. 55% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama