Reklama

Reklama

Čest a sláva

  • Hongkong Zong heng tian xia (více)

Obsahy(1)

Bankéř Slade se chce zmocnit nukleární zbraně, pocházející z bývalého SSSR. Netuší, že agentka FBI Tracy Prideová je mu na stopě. Do hry vstupuje i její sestra Joyce, mistrovsky ovládající kung-fu. (ČSFD)

Recenze (20)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nic mě nezastaví,abych tomuhle filmu vyprodukovaným šrotařem Godfrey Ho nedal plný počet hodnocení znamenající vynikající. Příběh je dobře udělaný,pardon říkejte si co chcete a házejte si to do odpadu jak chcete. John Miller hraje hnusného arogantního a nemilosrdného Jasona Slide naprosto,je to tak trochu můj oblíbený záporák,už díky svý postavě. Cynthia je skvělá stejně jako její filmová sestra. Já v tomhle filmu vydím jen samé pozitiva,i ty souboje mi stačily k tomu abych si tu pustil,kdykoliv mám náladu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nedávno som si pozrel dva diely filmu "Hnev a česť" a teraz som zhliadol snímok "Česť a sláva". Čo majú tieto tituly plné hnevu, slávy a cti spoločné? Sú to béčkové video filmy zo začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia, sú to bojové akčné jazdy a predovšetkým ma zaujalo to, že v nich hlavnú úlohu stvárnila Cynthia Rothrocková. Nie je to tak dávno, čo sa Cynthia prekopala do mojej desiatky najobľúbenejších herečiek. V poslednej dobe som si totiž zvykol spestriť svoju pravidelnú konzumáciu filmov nejakým tým starým titulom, v ktorom si zahrala táto neohrozená, neporaziteľná karate tigrica. Tentokrát to bol film "Česť a sláva" (Zong heng tian xia) z hongkongsko-americkej koproducie. Cynthia Rothrock ma opäť raz dokonale uspokojila. Predviedla presne to, čo som od nej očakával. ** ()

Reklama

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Rychle zapomenutelná blbost, ve které se amorální bankéř snaží koupit a zase prodat roznětku jaderné zbraně a kvůli tomu prvnímu se o něj zajímá reportérka, kvůli tomu druhému její sestra agentka. Děj není úplně jednoduchý a je zde několik postav sledující různé zájmy (zajímavá postava záporákova bodyguarda), ale natočeno je to nudně a nenápaditě, a co je nejhorší, i v případě soubojů. Navíc každá akce je motivována stejně jako v pornofilmu – z legrace s kolegou v práci, z legrace se sestrou o klíčky od auta, při návštěvě mistra na tréninku si to musí rozdat taky. Chápu, že využívání každé záminky k fyzické interakci je v obou žánrech běžné, ale filmy pro dospělé mívají oproti Cti a slávě lepší choreografii. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tak tohle já můžu kdykoliv.Jason Slade je prostě masakrátor v šusťákový soupravě a nic ho nezastaví.Na konci už trhá i řetězy a musej mu jít namlátit 4 lidi najednou ale to ho stejně nezastaví.Filmík narvanej bombastickýma hláškama (Polibte mi prdel,dávám výpověď a nechci pro vás dělat) docela slušnýma bitkama i na ty poměry zajímavym příběhem o slizounovi kterej chce atomovku a vládu nad světem.Chutná jednohubka,šup sem s další ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm se Cynthií jsem za svých mladých let sjížděl a žral kde co, ale tenhle kousek mi nikdy zvlášť v paměti neutkvěl a teď po jeho repete už vím proč. Neskutečně hloupý a naivní děj který, ale není tak pekelně zábavný jako u Neporazitelné Kristy. Je to jenom blbé a nudné. Neherec John Miller jako záporák totálně úděsný. Bitky neviděli kontaktnost ani z rychlíku. No nechám tam ty slabý 2*, ale jenom tak tak.25% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama