Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojenská jednotka z USA sa počas Druhej svetovej vojny ocitne v obkľúčení. Rozhodnú sa skryť v opustenom komplexe budov, aby sa proti presile pokúsili ubrániť. V tomto komplexe sa však v minulosti odohrávali experimenty, ktorými sa Hitlerove vojská pokúšali o vytvorenie nemŕtvych vojakov. Jednotky tejto desivej armády sa práve prebudili, a tak musia vojaci okrem Hitlerových vojsk bojovať aj proti krvilačným príšerám. (Marceloo)

(více)

Recenze (6)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vojenská jednotka z USA sa počas vojny ocitne v obklúčení. Rozhodnú sa skryť v opustenom komplexe budov, aby sa proti presile pokúsili ubrániť. V tomto komplexe sa však v minulosti odohrávali experimenty, ktorými sa Hitlerove vojská pokúšali o vytvorenie Zombie vojakov. Títo Zombie sa práve prebudili, a tak musia vojaci okrem Hitlerových vojsk bojovať aj proti krvilačným príšerám. - Neviem, ako sa tento horor, ktorý by som zaradil niekde na hranicu medzi B a C kategóriou, mohol tváriť tak vážne. Veď dnes sa už nekomediálny nízkorozpočtový horor nedokáže presadiť. Vojenských hororov som vela nevidel, ale s nacistickou tématikou ma napadá Outpost, ktorý bol celkom dobrý, ale aj keď nemám tento Zombie Massacre s čím porovnať, myslím si, že sa toho dalo urobiť ovela viac. Veď až teraz ma napadlo, že taký moderný Nazisploitation by bol nehoráznym prekvapením na hororovej scéne. Tento horor má celkom šikovnú kameru a znesitelné masky Zombie, ale viac pozitívnych vecí sa tu už nenájde. Scenár je velmi slabý a kedykolvek sa snaží o nejaký zvrat, všetko sa stane ešte horším. Postavy sú úplne bezcharakterné a pritom si myslím, že pri vojnových filmoch je vykreslenie charakterov jedným z najdôležitejších aspektov, keďže vo vojne vždy bojujú dve strany a divák si proste vyžaduje to, aby si mohol zvoliť stranu, ktorej bude želať víťazstvo. Išiel som do toho trošku neskôr, keď to už bolo v čiernej farbe, ale dúfal som, že to bude aspoň zábavné, čo sa nanešťastie nestalo. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dej sa odohráva počas druhej svetovej vojny, kde skupina amerických vojakov narazí na fašistický tábor, v ktorom prebiehali zombícke experimenty. Je to o triedu lepšie ako ten predchádzajúci prúser, pretože tamto bola len monotónna strieľačka, zatiaľ čo tento film sa tvári omnoho vážnejšie, vidieť tu snahu o nejaký dej, sympatie k postavám, je to omnoho dramatickejšie a pomalšie. Režiséri sú navyše celkom zruční, čo sa týka masiek a gore. Na druhej strane nie a nie, aby vybudovali poriadnu atmosféru, takže film si len tak plynie a dokopy nezanechá dojmy žiadne. Ono 99% tých vojnových zombíkovských hororov toho veľa zaujímavého do žánru neprináša, a ani tento kúsok (aj keď sledovateľný) nie je výnimkou. Slabý priemer. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je o špetku lepší. Sice nejde o nějaký převrat, ale aspoň se na to dá koukat. Čekal jsem u říše mrtvých hordy nemrtvých, ale i ta desítka komparzistů mě uspokojila. Škoda, mělo to našlápnuto na daleko lepší počin. 30% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tahle dvojka režisérů lítá ode zdi ke zdi. Po prvním solidním amatérským zombie hororu Eaters by člověk čekal, že se v profi podmínkách pochlapí a oni natočili trash jako Zombie Masacre. Každopádně mimořádně zábavnej trash. A teď, když člověk čeká, že natočí další trashovou zábavnost, ruplo jim v bedně a natočili vážně míněnej zombie horor. Bohužel brutálně nezvládnutej. Takže nejdřív klady. Mezi ty určitě patří kamera. Byl jsem překvapenej, jak hezký má Zombie Massacre 2 obrázky. Pak jsou tu herci. Nejsou sice moc dobrý, ale oproti prvnímu dílu velkej pokrok. To samý platí i o dialozích. V prvním díle mlely postavy neuvěřitelný kraviny, tady se pro změnu nemluví téměř vůbec. A když se promluvím, tahají dialogy za uši, ale dá se to. Naštěstí se mluví opravdu minimálně. A zápory? NUDA! Dle mýho bylo cílem tvůrců natočit napínavej film, výsledkem je bohužel jen skupina tří vojáků, který chodí v rozbouraným baráku. Žádnej zombie masakr se nekoná. Ze 78 minut čistýho času je tu zombíků tak 5 minut. Zbytek je pár pobíhajících postav po jedný ruině. Film navíc nemá žádnej příběh. Ale vůbec žádnej. Možná že na papíře vypadal záměr tvůrců dobře, na plátně je to bohužel jen bezcílný pobíhaní sem a tam. Všechno navíc totálně dorazí abstraktní konec, kterej působí dojmem, jako kdyby se Ristoli s Bonim snažili o nějakej přesah. Série Zombie Massacre je hezkým příkladem toho, že je někdy lepší zábavnej trash, než vážně utahaná nuda. První díl byl brutálně zábavnej, tohle je brutální nuda. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prvý diel si už síce nepamätám (v záplave tých zombie shitov sa tomu ani nečudujem), no táto kravina je na tom pravdepodobne ešte horšie... Trapáci vo vojenských oblečkoch sa kdesi na dedine hrajú schovávačku s trapákmi v zombie oblečkoch. NUDA, NUDa, NUda, Nuda, nuda.... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama