Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (365)

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně spokojenost, udělat z Batmana metalistu super, možná si ten pop a ostatní styly mohly odpustit, protože to je poprvé, co jsem viděl metal uvedený pro děti. Co se příběhu týče, líp si z Batmana udělat stranu nešlo, teda pokud bereme nějaké rozumné meze a nejdeme na hranu absurdity. Také nepřátelé byli vybráni dobře, tak, aby je všichni znali, a i tak, aby si to užili nerdi, aneb jsem rád, že se objevili Dálekové. Zároveň je celý film udělán tak, aby děti bavil, a to by tu mělo jít především. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

LEGO stavebnicami som bol v minulosti nedotknutý, jeho veľkorozpočtovým kino spektáklom LEGO PRÍBEH som však bol unesený. Možno preto boli moje očakávania v tomto prípade vysoké. Tú najvyššiu métu síce tento hit nedosiahol, ale je to predsa len špičková zábava, hlavne pre starších, ktorý pôjdu do kolien z celého toho navážania sa do DC, či iných filmových trhákov histórie. Klobúk dolu a len tak ďalej. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Nedá se srovnat s prvním dílem. Celkově tomu chyběl ten duch, zajímavost. Byl to tady jeden joke za druhým, bohužel až moc směřované všechno okolo důležitosti rodiny, a že ji Batman nemá... Joker byl velmi povedený, nápad s Phantom Zone též :-) Rozhodně je tento počin pro mladší osazenstvo, než byl první díl. Starší si možná přijdou na pár hlášek, co mladí nepochopí, ale byla to spíše jen taková pohádka. Bat-cha 60 % ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

"My name is Richard Grayson, but all the other kids call me Dick." “Well, kids can be cruel.” Neříkám, že LEGO Batman je nejlepší Batman, ale už jenom za to, že jsou tam Robin, Batgirl, všichni známí i neznámí padouši, miliarda odkazů na snad všechny Batmanovské filmové, seriálové a animované adaptace, překvapivě funkční příběh a ještě víc překvapivě naprosto skvělý Joker (který by mohl být lepší už jen kdyby ho daboval Mark Hamill) je LEGO Batman nejlepší Batman. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lego příběh? Ale kdeže. Tenhle spin-off nakopává Emmeta hned několikráte mezi půlky, a to hned už od úplného, naprosto božího, začátku. Lego Batman je neskutečná nálož popkulturních narážek, zejména na filmy a komiksy z ranku DC comics, které jsou ale tak precizně a komplexně vtěsnány do hektického scénáře, že je leckdy pochopí jen člověk, co má nakoukáno. Bohužel se mi nepovedlo dohnat rest v podobě Batman z 66´, ale i tak jsem si film neskutečně užíval. Říkal jsem si, jestli přecijen není toho navrátivšího se lega už přespříliš, ovšem jakmile začne první akční scéna, podpořená dobrým soundtrackem, ne nepodobným Zimmerovým Temným rytířům a kamera začne zběsile obletovat hrdiny ve stylu těch nejdražších blockbusterů, ihned jsem přistoupil na vlnu nadšení, která neustoupila až téměř do úplného konce...9/10 ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Na medzinárodnej výstave v Detroite predviedla firma Chevrolet Batmobil v životnej veľkosti poskladaný z 350 000 kúskov Lega a inšpirovaný dizajnom z filmu. (Zdroj: časopis Eurotelevízia) (krasomama)
  • Jokerův vzhled je nejvíce podobný vzhledu z Batman začíná (2005), kde nosí dlouhé šaty a má ostré zuby. (MessiM)
  • Když na začátku filmu Joker přepadne pilota, tak pilot zmíní „Plán se dvěma loďmi“, což je odkaz na Jokerův plán z filmu Temný rytíř (2008). (G....)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama