Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (365)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Lego Batman je stejně dobrý,v některých ohledech možná lepší než LEgo movie tudíž za mě spokojenost.Své si tady najdou jak děti tak dospělí a některé gagy mě podobně jako u Lego předchůdce dostali do kolen.Možná trošku škoda,že ta kadence všeho je místy až ďábelská,takže divák má celkem problém se zorientovat a není v lidských silách všechno úplně vstřebat.Potěší odkazy na předchozí Batmanovské kousky...85% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Pokud jste trochu znalý v komiksovém, ale i obecně fantasy světě filmů, tak se občas zasmějete, leč jako u většiny komedií i zde hodně vázne příběh, který je dětsky jednoduchý a až k uzoufání nudný. ... Předešlý díl (Lego příběh) byl o poznání lepší. .... HODNOCENÍ: 55% (3*) ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Ještě hravější a zábavnější než LEGO Movie. Warneři plně využili potenciál svých licencí a naservírovali animák spíše pro dospělé, který je plný odkazů, až z toho jde hlava kolem. Kadence gagů je ideální a navíc není nikdy přes čáru. Scenáristé se ukázali v nejlepším světle a předložili animátorům i dabérům skvělý materiál, na který se rád podívám znova. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kým Lego Movie bol prekvapivo originálny film sršiaci nápadmi, Lego Batman je prázdna prehliadka franchisu s nudnými popkultúrnymi narážkami, ktoré by boli originálne možno v roku 1997. Keď odstránime solídnu animáciu a pôvodné hlasy, ostáva len mizerný scenár s niektorými až trápnymi okamihmi a priemerným námetom, pri ktorom do očí bije, že pár desiatok dvadsaťminútových epizód Batman The Brave and the Bold malo lepší príbeh a viac vtipov než toto - a celkovo čo tento film prináša oproti tomuto už dnes kultovému seriálu? Ak sa šuškalo, že WB kašlú na scenáre a pustia von hocičo, lebo ak to má značku, tak sa to predá, väčší dôkaz sme nemohli dostať. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Absolútne crazy, zábavné a diabolsky našlapané s hromadou cool geek momentov a veľkou dávkou humoru, ale možno až príliš rýchle bez šance na vydýchnutie. Po hodine som bol plne uspokojený a posledný akt som vôbec nepotreboval. Príbuzné Lego movie bolo v tomto vyváženejšie a v závere navyše dostalo nečakanú hĺbku. Silných 8/10 ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Ve filmu řekne Batman heslo „Iron Man sucks“ ačkoliv se tyto dvě postavy nikdy nikde nemohli potkat. Jediná komiksová adaptace, která spojuje světy DC and Marvel Universes je komiksová série DC vs. Marvel z roku 1996. V této komiksové sérii ovšem není postava Iron Mana. (phoenixer)
  • Když se Alfred chystá do finálního souboje, tak si oblékne oblek z filmu Batman (1966). (G....)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama