Reklama

Reklama

Michael Jackson: Heal the World

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
USA, 1992, 6:22 min

Režie:

Joe Pytka

Hrají:

Michael Jackson

Recenze (10)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Jacksona nijak moc neposlouchám. Znám od něj pár písniček a pár písniček se mi líbí... nicméně tohle mi vehnalo slzy do očí. Asi začínám bejt sentimentální sračkou. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že v časoch ako sú tieto je táto skladba aj po 25-ich rokoch stále maximálne aktuálna, maximálne relevantná a vie toho stále veľa povedať. Michael bol pán a myslím si, že je len dobré, že dnes si konečne na neho ľudia viac spomínajú cez jeho hudbu. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Michael Jackson věnoval svůj život pomoci dětem a přírodě. Tuto nádhernou skladbu napsal na podporu obojího a je to jeho asi nejkrásnější počin. V jednom z jeho posledních rozhovorů v životě se Michaela moderátor zeptal, co by chtěl, aby si po jeho smrti lidé pamatovali jako jeho odkaz. Michael tehdy nezmínil ani žádný ze svých největších hitů, ani žádnou svoji legendární choreografii nebo videoklip. Místo toho připomněl svoje tři děti a tuto píseň. Souvisejícím faktem také zůstává, že za svůj relativně krátký život věnoval Michael Jackson nejen skrze svojí vlastní nadaci Heal the World Foundation na charitativní účely přes $300 000 000, s čímž je také zapsán do Guinnessovy knihy rekordů. Je tedy otázka, jestli si budeme Michaela Jacksona pamatovat z jeho činů a umění, nebo z profilu vytvořeného bulvárními médii. Ať si každý udělá obrázek podle svého. Já mám ale jasno. 5/5 ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama