Reklama

Reklama

Ve znamení lásky

  • USA The Choice (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Travis Shaw je veterinář, pracuje na klinice svého otce v pobřežním městečku v Jižní Karolíně, má domek pár desítek metrů od moře, loď a každý večer pořádá hlučnou party pro své veselé přátele. Do sousedního domku se nastěhuje studentka medicíny Gabby, kterou veselí a hlasitá hudba ruší při studiu, a přijde Travisovi vynadat. Zjevně si o plážovém playboyovi nemyslí nic dobrého. Za pár dní se ale ocitne v úzkých, když její fenka zlatého retrívra začne náhle v noci rodit. Travis nabídne kvalifikovanou pomoc a zanedlouho se oba spřátelí natolik, že Gabby neváhá s Travisovou partou vyrazit na vyjížďku lodí. Gabby má ovšem přítele Ryana – je to doktor v místní nemocnici, a také Travis má partnerku Monicu, přezdívanou Bumerang, protože se s ním každou chvíli rozchází a zase se k němu vrací. Travise ale Gabi neodolatelně přitahuje. Její partner je dlouhodobě mimo město, a tak mezi nimi jednoho večera padnou všechny zábrany. Gabby má pak výčitky svědomí, a když se Ryan vrátí a žádá ji o ruku, řekne ano. Pak ale zasnoubení zruší a odjíždí k rodičům. Travis ji vyhledá, vyzná jí lásku a žádá ji o ruku. Gabby konečně dojde, koho miluje, souhlasí a koná se svatba. Jsou spolu šťastní, narodí se jim dvě děti. Jednoho večera se mají sejít v restauraci na večeři, ale Travis se zdrží v práci a Gabby na cestě domů v dešti havaruje... (TV Nova)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (60)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks má skvelé predlohy a jeho romány sa dočkali výnimočných filmových kúskov (Zápisník jednej lásky, Nezabudnuteľná cesta), aj tých nadpriemerných (Najdlhšia jazda, Milý John, Bezpečný prístav...). Tento však nedosahuje ich úroveň a to aj z malého dôvodu – kým tento chlapík si zvykne držať na uzde plochú presladenosť, tu to už nedokázal. Teda buď on alebo tvorcovia tohto filmu. A mužskí herci boli okrem pána v najlepších rokoch, Toma Wilkinson, úplne mimo. Najmä Benjamin Walker pôsobí machovsky a nesympaticky. ()

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

Kýčovitý jak sviňa, ale mega super film, trošku sem čekal jinej konec, ale tím je to větší mazec :) v 66. minutě filmu trošku víc rozhovor, jak ve filmu 5 centimetrů za sekundu. Mám zmáknutý všechny Sparkse, ale absolutně nechápu, jak může mít film Milý Johne s připrclim Channing Tatumem, lepší hodnocení, než tenhle podceňovanej film..... ()

Reklama

spageta 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem něco ve stylu Zápisníku jedné lásky, když to bylo od jeho tvůrce. Nicméně se mi dostalo opravdu velmi sentimentálního, červeno-knihovního příběhu, stavějící na hlavní myšlence o volbách a kterak volby mění život. Škoda, že toto téma nebylo víc rozvedené, těch život měnících velkých rozhodnutí bylo ve filmu poskrovnu. Nejvíc mě asi znechutila žádost o ruku, tam už jsem si říkala, že přitaženější za vlasy to být nemůže. Naštěstí nebylo, film pokračoval ve stejném "klišé" duchu v jakém začal. Čekala jsem víc, asi nejsem cílové publikum, které bych tipovala tak na ženy v důchodu hltající červenou knihovnu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks má neuvěřitelně užasne knihy ,a filmové zpracováni je neskutečně užasne nejde slovy vyjádřit jak jsem se všemi filmy spokojen a doufám že tímhle filmem to nekonči , a dočkáme se dalšího čerpáni z jeho knih s užasnými příběhy které budou doufám z filmovány. Výborní herci pokaždé, nemam co vytknout někdy maličkost ale to se stává. Benjamin a Teresa zahráli pro mě až moc reálně ( a to je jen dobře ) tenhle romantický příběh, s dokonalým místem, se skvělým humorem a nesmí chybět nádherný soundtrack. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Předloha podle Sparkse a bylo jasno. To je záruka přeslazený kvality. Nicméně ten hlavní herec byl tak strašně arogantní, že to přece nikoho přitahovat nemůže. Blondýnka byla úžasná, přítel jí na chvíli odjede a hele, co se to stane. Jako by se nechumelilo. Tohle se opravdu může stát jenom v knížce a následně ve filmu. Pak do toho frkli ještě jeden dneska už neoriginální twist, aby z nás vydojili zbytek emocí a bylo vymalováno. Prostě Sparks to dělá všechno plus mínus na jedno brdo, ale je to sázka na jistotu. Navíc ve velký většině to převedení do filmu i herecky vyjde, takže spokojenost. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen ve Whiteville v Severní Karolíně. (BloodMax)

Reklama

Reklama