Reklama

Reklama

Drž se!

(festivalový název)
  • Velká Británie Brace
Krátkometrážní / Drama / Romantický
Velká Británie, 2013, 30 min

Obsahy(1)

Adam, opojen svým pozdním coming outem, si užívá nově nabyté svobody v rámci londýnské gay scény, dokud nepotká mladičkého křehkého Rockyho. Bezstarostné randění změní Rockyho brutální napadení, po kterém se Adam musí vyrovnat se svými předsudky. (Mezipatra)

Recenze (3)

easaque 

všechny recenze uživatele

1* Pres GayTitulky jsem narazil na tento kraťas, který tam většinou vychvalovali. Po shlédnutí tady jsem však na něm nenašel nic podnětného a chválihodného, teda kromě vystižené atmosféry Londýnských klubů a to je hodně málo. Příběhu už jsem nerozumněl vůbec a herecké výkony slabé, a proto jen ubohá hvězda. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: ? /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Na mě tento půlhodinový film udělal dobrý, ale smutný dojem. Přál bych si, aby všechno to úskalí a bolest, kterou rozdávají ty vygumovaní pablbové při útocích na bezbranné gaye se jim dvojnásobně vrátilo. Žít a nechat žít. Londýnská gay scéna. Příběh Adama … jen ten začátek mi přišel takový méně reálný.  7777 ()

Reklama

Reklama