Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 4
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Videa (17)

Trailer 4

Recenze (1 438)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Russoovi si s Infinity War poradili stejně jako s Občanskou válkou - s přehledem kočírují ohromné (až obrovské) množství postav, z nichž každá dostane prostor, humor i emoce dávkují s citem, akce je bombastická, film vůbec na nic nečeká a šlape od začátku do konce... Kdekoho určitě překvapí, jak zdařile vykreslený záporák je Thanos, opravdu se povedl. Rozdělení na dva filmy určitě má smysl - nejen proto, že je co vyprávět, ale hlavně proto, že si po finále vůbec nedovedu představit, co všechno se ve druhém dílu semele a ohromně rád si na to počkám. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„SLYŠTE A RADUJTE SE. DOSTALO SE VÁM CTI, NEB VÁS ZACHRÁNIL VELKÝ TITÁN. MOŽNÁ SI MYSLÍTE, ŽE JE TO UTRPENÍ. NE. TOTO JE SPÁSA. DÍKY VAŠÍ OBĚTI SE VESMÍR OPĚT VRÁTÍ DO ROVNOVÁHY. USMÍVEJTE SE. NEBOŤ I VE SMRTI SE Z VÁS STALY DĚTI THANOSOVY....“ /// Josh Brolin s vizáží norskýho blackmetalisty likviduje Bohy i nadlidi. Je to monstrózní a líbí se mi, jak všechny ty postavy mají (relativně na malým prostoru) svůj jasnej a frajerskej part. Kdo má sršet ftipem, srší, kdo má likvidovat, likviduje a kdo má hrát na citlivou strunu… Není to taková prdel jako „Ragnarok“, ale o to víc vyniká závěr, kterýmu se prostě nechce věřit. Tohle mě bude ještě dlouho bavit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám rád Avengers. 2.) Nevím, kterak Thor ke kladivu přišel. 3.) Myslím si, že lidí je moc. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ***** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Na tom, že se tam mydlí hlava nehlava, osekávají se, neustále se tam mordují, mlátí, drtí, hází po sobě planetami, půlí se, vymršťují se do vesmíru, lámou si vazy, nechají do sebe pouštět žhavá, sluneční plazmata, padají, střílejí a tak podobně, tak někteří rodiče neváhají kvůli svému filmovému uspokojení, které končí po desáté večer, brát s sebou i docela malé, předškolní nezletilce. Těm se bude určitě teď dobře spát. No, vidím, že se proti zlému vesmířanovi postavili snad všichni komiksoví klaďasové, jimiž naše Země disponuje a se kterými se tvůrci nikterak nemazlili! Nechali jim naložit, co se do nic vešlo a ještě víc! Tak co ... jaký bude další díl? Dalo by se tou rukavicí, posetou nebeskými kameny, zase tak hezky zatočit, jako v případě toho se zlatým šutrem na čele? ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tohle není dokonalý film, není to nelepší film, není to ani nejlepší komiksový film. Ale je to sakra skvělý komiksový film, který dokázal ukočírovat asi půl miliardy důležitých postav a postavit je proti padouchovi, který chce zničit půl vesmíru, je to vtipné, barevné a především ve všech myslitelných ohledech funkční. Snad jen větší důraz na emoce by pomohl, ale... Na to vlastně kašle pes, je to fakt dobrý, howgh. pokud bych chtěl šťourat, tak o tom tu ani psát nemůžu, neb by to byl zásadní spoiler, týkající se konce samého ()

verbal 

všechny recenze uživatele

„Hele, hošššy, tak tentokrát nepřiletěla z kosmu žžžádná strašššlyvá bubuhlava jako obvykle, ale ňákej Tetanus, jakože fuckt ztepilej fešššák, kterýmu bych z fleku zatrylkoval na pýšššťalu, jen kdyby neměl na bradě ty fujky strie. Tak co s tím provedem, chráníme přeci člověky, ať už si to přejí, nebo ne?!“ pronesl s jako vždy s existenciálně zasmušilou tváří Kapitán Homokokot. „Já, já, já, já …,“ dychtivě vyhrkl Spájdrgej, „… já bych mu třeba mohl vyvrcholit do obličeje, co říkáte?!“ „Rozhodně hlasuji pro fisting železnou pěstí a pořádně turbopohonit!“ naoko ironicky prohlásila Blikající turbokonzerva. „Ježyššš, vy jste ale partičččka tupých buzen,“ zaječel hysterickým kontraaltem do nastanuvšího zádumčivého ticha Homotór, zakoulel očima a odfoukl si z čela dávno ostříhanou melírovanou patku, „kažžždému musí být nad sumce jasnějšššý, že zabere jen to, kdyžžž toho žužu maskulína pořřřádně poklepu kladívěčččkem. Pěkně büm, büm, büm, a máššš to, neřřřáde! A já to musím vědět, jsem přeci Büh Hromüüü, neasi!!!“, přičemž freneticky švihal vysteroidovanou a perfektně depilovanou ručičkou. „Ale piču, tedy pardon, chtěl jsem říct říť,“ vložil se charismaticky do diskuze Butternut Crinklefries aka Mudr. Divný, „takové čárymáryfuchty by toho frikulína štandopéde poslalo za Voldemortem do Bradavic, a tam ať si s ním láme hůlku Hery Potrat, co vy na to?“ „U nás, v ultrapokrokové Ugandě, na takové zkurvené bílé rasisty vždycky poštveme nějakou rozlícenou křováckou molekulární mikrobioložku, nebo je prostě necháme sežrat masařkama,“ přihlásil se xenofobně o slovo kvóty plnící Růžový panter a významně si prohrábl srolovanými ponožkami vycpaný rozkrok. „Drž, kurva, hubu, negře!!!“ zahřměl sborově celý Ústřední výbor Assvenžrů. „Ještě slovo, a mažeš zpátky na plantáž!“ „Taxe, hošššy, hezky uklidníme a budeme zhluboka dýchat nosíky, jo!“ utlumil s konstantním výrazem právě ošátkovaného pyjonýra hrozící buziroztržku Kapitán Homokokot, načež vůdcovsky praštil pěstičkou do rozkošně světle purpurového kávového stolku. „Uděláme to jako vždycky! Prostě se po stopadesáté na toho nevkusnýho zlouna, co je schopnej vzít si k loňskýmu metalickýmu topu s flitrama letošní hnědý gumáky vod Gučččyho, všichni zase vrhnem, ukážem mu, zač je toho Lágrfeld, a vzájemně se swingrsemelem v obvyklým jakože děsně kůl digitálním mrdníku. Všichni ti mongoloidi, dyslektici a pubertální kokotci to budou stejně považovat za úpa novej film! Jen najdu ten svůj hajzlovej poklop a můžem vyrazit. Tak šššup, přepudrujte se, nařaste pelerínky a dem na to.“ *** Miliarda? 90 procent? Za co?! Za kulturně degenerativní, standardně debilní komerční digikoksárnu supergejů, kterou do průměru tak tak vytáhli jako vždy vtipní a šarmantní Strážci gaylaxie?! Z toho jsem, kurva, Grút. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (204)

  • Děj filmu se odehrává během pouhých dvou dnů. (CrypzzXD)
  • Z filmu byla vystřižena pasáž, v níž Thanos (Josh Brolin) ukazuje skrze Kámen reality minulost. Zrovna tak nebyla použita scéna, v níž se objeví Happy Hogan. (tyzmrde)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama