Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 5
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Videa (17)

Trailer 5

Recenze (1 439)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jedna za fialovýho Joshe Brolina. Jinak rakovina. Největší přeplácaná digitální ždímačka ve vesmíru, s nejvyšším počtem zbytečných a trapných postav. Narveme všechny ucházející sólovky do jednoho velkýho sračkomixu, kde je totál rozmělníme a planeta hlupů se na to pohrne za kvadrilión $. Ovcodojná sračkotýmovka. Proberte se. Definitivně končím se značkou Avengers - tolik fajn herců utopených v takový p*čovině. P.S. viva Scorsese a Coppola, konečně to někdo pořádně řekl (x) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nečekané nadšení a velkolepé uzavření desetiletého budovaného Universa. Lépe to dopadnout nemohlo. Funguje zde úplně vše. Vynikající vizuál nikoli CGI mess, nejlepší záporák, který kdy Marvel měl a to především díky skvělému Josh Brolinovi ( Can´t wait Cable!!) a k tomu nepříjemní kumpáni z Black Order, kde exceluje především Ebony Maw, humoru je méně, ale většinou zafungoval ( Drax bavil nejvíc) a velmi se mi líbil nástup jednotlivých hrdinů do akce ( Ať se jedná o Captaina Americu či Thora,který mě svým nástupem ve Wakandě naprosto odrovnal) i postupné seznamování a potkávání hrdinů je velmi příjemné především pro fanoušky. Velmi mě zaujaly i cizí planety ( Především s trpaslíky, kde se objevil Tyrion) rád bych viděl od Marvelu film z téhle planety. Samotné bezútěšné finále lehce naštve, jelikož si pro vysvětlení musíme rok vyčkat, ale s tím se hold nedá nic dělat. Solidní zábava, při které jsem se nebránil husí kůži ani emocím. 100% ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 350 miliónov $ | Tržby: 2046 miliónov $ | Poriadna kláda. Už bolo ale na čase... Infinity War obdivuhodne balancuje na hranici komédie a drámy, kde ako zdroj využíva prvé stretnutia postáv z iných titulov, čo je vlastne recept, ktorý sa použil prvý krát v prvých Avangers. Vtedy ma to tiež bavilo. Najväčšie eso v rukáve ale Russovci využili na dlhú dobu dopredu: Nikdy už nebudú mať možnosť odstrániť toľko elementov z MCU naraz, takže tromfnúť Infinity War bude veľmi ťažké... Som zvedavý, čím dokážu hladné krky nasýtiť po druhom diely... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„SLYŠTE A RADUJTE SE. DOSTALO SE VÁM CTI, NEB VÁS ZACHRÁNIL VELKÝ TITÁN. MOŽNÁ SI MYSLÍTE, ŽE JE TO UTRPENÍ. NE. TOTO JE SPÁSA. DÍKY VAŠÍ OBĚTI SE VESMÍR OPĚT VRÁTÍ DO ROVNOVÁHY. USMÍVEJTE SE. NEBOŤ I VE SMRTI SE Z VÁS STALY DĚTI THANOSOVY....“ /// Josh Brolin s vizáží norskýho blackmetalisty likviduje Bohy i nadlidi. Je to monstrózní a líbí se mi, jak všechny ty postavy mají (relativně na malým prostoru) svůj jasnej a frajerskej part. Kdo má sršet ftipem, srší, kdo má likvidovat, likviduje a kdo má hrát na citlivou strunu… Není to taková prdel jako „Ragnarok“, ale o to víc vyniká závěr, kterýmu se prostě nechce věřit. Tohle mě bude ještě dlouho bavit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám rád Avengers. 2.) Nevím, kterak Thor ke kladivu přišel. 3.) Myslím si, že lidí je moc. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ***** NAPĚTÍ ** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je asi rekordní počet velkých hereckých es, které se vůbec kdy v blockbusteru objevili. Ale jeho kvality kolísají podle toho, kdo se před plátnem zrovna objeví. Scény se Strážcemi Galaxie, Thorem nebo mladým Spider-manem jsou třeba hodně zábavné a přibližující se zábavou až ke třetímu dílu Thora. Na druhou stranu je to ale pořád Iron Man, Kapitán Amerika nebo Černý panter, kteří legraci vyvažují vážností a spíš kecají, než aby bavili. To je také ten důvod, proč nejsem filmu schopný dát pět hvězd. Na druhou stranu se ale nejspíš jedná o nejakčnější komiksový blockbuster, který se vůbec kdy natočil. Působilo to na mě, jak kdyby se za dvě a půl hodiny akce ani nezastavila. Pořád se něco dělo, mělo to spád a bavilo to. K tomu úhlavní nepřítel v podobě Brolina byl naprosto excelentní. Vzorově pak tvůrci nachystali závěr, který mě na druhý díl nemohl nalákat lépe. Ve výsledku jsem spokojený. Komiksová pětihvězda ale v tomto případě zůstala ušetřena. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (204)

  • Tvůrci měli v plánu rovněž setkání Kapitána Ameriky (Chris Evans) a Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Vyřešit jejich vztah však bylo v rámci tohoto filmu příliš komplikované. (CrypzzXD)
  • Imaginární africký stát Wakanda se ve skutečnosti nachází na ranči v americké Georgii. (CrypzzXD)
  • I když je film označen jako mládeži přístupný, v Indonésii odstranili cenzoři 7 minut. (Duoscop)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama