Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako každá středoškolačka i Monica (Laura Marano; Austin & Ally) se nemůže dočkat svého maturitního plesu. Ale jen do chvíle, než se vzbudí a zjistí, že se z její hlavy přes noc stalo vrabčí hnízdo a její krásné plesové šaty jsou nenávratně zničeny. Aby toho nebylo málo ve dveřích se objeví policistka Liz (Leigh-Allyn Baker; Hodně štěstí, Charlie), která Monice obrátí její vysněný den naruby. (Disney Channel)

(více)

Recenze (7)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Viděno náhodou během jednoho deštivého odpoledne. Rozhodně nelituji, Laura Marano je sympatická herečka a s Leigh-Allyn Baker tvořili bezva dvojku. Pobavily i i některé vtipy a také pár scének. Na snímek z produkce Disney milé překvapení. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívaná s některými vážně zábavnými scénami. Laura a Leigh-Allyn jsou skvělí parťačky, obě dvě hrají svou nenávist i přátelství mezi sebou úžasně. Příběh je sice trochu slabší, ale na tu každou minutu zapomenete, protože se díváte, jaké zábavné dobrodružství tyto dvě zažívají. Nejvíc mě ale pobavila Leigh-Allyn Bakerová. Mě se film velice líbil, jenom škoda, že neplánují pokračování. Doporučuju. Vlastně, je to můj neoblíbenější film, co jsem kdy viděl na Disney Channelu. A že jsem jich viděl hodně. ()

Reklama

TomQ 

všechny recenze uživatele

Během prvních dvou minut jsem film málem vypnul, protože to nabíralo naprosto šílený směr. Zdálo se, že se jedná o klasický film pro před-teenagery ženského pohlaví o fintění, líčení, oblékání a ještě šíleným způsobem napojený na moderní internetovou dobu. Naštěstí jsem vydržel, protože zbytek filmu už vypadal jinak a i hlavní dívčí hrdinka se stala sympatickou. Hodnocení 4/5 dávám v rámci žánru, samozřejmě že v absolutním měřítku kinematrografie jako takové tohle není žádný klenot. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Buddy komedie ze středoškolského prostředí zaměřená pod dohledem Disney studia hlavně na dívčí diváky v celé své kráse a přitažlivosti. Vlastně se jedná o akční komedii pro teenagery, kde je v centru dění středoškolačka snažící se vyhrát volbu královny plesu a které se od samotného rána v ničem nedaří a o policistce se zase snažící najít drahokam. Ty dvě osud spojí a komediální jízda plná teenagerovského humoru, trapasů a hlášek může začít. Film plný elánu, energie a typické teenagerovské naivnosti. Film nemá hluchého místa. Neustále se něco děje a jedinou vteřinou nenudí. Od televizního Disneyho se to může zdát pro někoho podivné, ale je to tak. Tenhle film se prostě povedl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama