Reklama

Reklama

Gift

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Singapur, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Tento krátkometrážní film ze Singapuru zpracovává jednoduchým způsobem téma lásky k druhým a altruismu. (SallyZen)

Recenze (8)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Často omílané téma o lásce k druhým a zároveň i svým způsobem o sebelásce je krásně zpracováno a já jsem rád, že jsem tuto Singapuřinu viděl. V jednoduchosti je krása a zpracování snímku to potvrzuje. Jak zmiňuje Rodier Gift je jednoduše geniální, geniálně jednoduchý. 80% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Posolstvo síce pekné a výstižné, aj spracovanie veľmi príjemné, akurát ten krátky príbeh mi neprišiel zrovna originálny. Nič proti skromným a obetavým ľuďom, ale robiť všetko poza chrbát svojich najbližších, ktorí sa viditeľne trápia zlou finančnou situáciou mi tiež nepríde žiadna výhra. Nechápem prečo celý život niečo takéto tajiť... Potom akurát tak vytrestajú svojich najbližších, keď si to napokon všetko uvedomia - samozrejme, až keď je príliš neskoro. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Myšlenka filmu je dobrá, svým způsobem i to zpracování není úplně špatné, ale přece jen má svoje chyby. Poselství je tedy pěkné, ale ke konci videa jsem si říkal "Když ten chlap skoro celý život financoval ústav, proč kousek ze svých financí nevěnoval i svému synovi?". Je vidět, že na školu mu peníze dal, na oblečení a jídlo taky, ale mohl se postarat alespon o jeho št'astné dětství. Přece jen byl jeho otec. Ale to asi trochu odbíhám od tématu. To byla asi největší chyba filmu a proto dávám jen tři hvězdičky. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Tento film umí během pár minut zaujmout a svým způsobem i dojmout a připomenout nám co je v životě důležité ikdyž to každý nevidí. ( 8.7.15/MAC ) ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Who says we're not rich? Being rich is not about how much you have, but how much you give." Je to krásné a ani mi nepřijde, že je to hrané na city. Prostě je třeba poukázat na to, že mezi námi existují dobří lidé a je třeba si jich vážit a přidat se k nim. Jak napovídá zmíněný citát, bohatství je o umění rozdávat a pokud vám to přinese radost, je to to nejlepší, co může být. V této době si našich blízkých nevážíme, třeba ani nevíme, co všechno pro nás dělají. A je to špatně. Musíme spolu mluvit a sdílet podobně šťastné okamžiky, jako otec a syn v obleku klauna. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

To poselství je jasné a samozřejmě krásné, ale forma byla zvolena příliš kýčovitě a předvídatelně. Mě tedy opravdu nezasáhla, ale spíše popuzovala. ()

Reklama

Reklama