Reklama

Reklama

VOD (1)

Po bohatém strýčkovi má zdědit pořádný balík, ale má to háček: její milovaný manžel nesmí zůstat naživu. A to se bude muset nějak zařídit. (Netflix)

Recenze (6)

Flego 

všechny recenze uživatele

Bláznivá uletená komédia plná módnych výstrelkov, tak príznačných tej doby, rýchleho tempa a množstva náhodných mŕtvol. Napriek veľkému počtu hercov ( plejáda hercov známych z vedľajších úloh ) je príbeh jednoduchý až prostoduchý, ale dokáže pobaviť. Michèle Mercier sa po sérii o Angelike všemožne snažila dokázať, že jej nie sú cudzie ani komédie a vcelku sa jej to podarilo. Je šarmantná a ozaj sexi. Okrem množstva pitoreskných scén poteší aj hudba. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Úletová komedie s extravagantními módními výstřelky. Tempo je místy skutečně zběsilé. Michèle je ovšem nádherná v každém kostýmu a zpívá La Fille Qui Fait Tchic Ti Tchic. Ve své vzpomínkové knize si pochvaluje, jak tehdy předběhli dobu. Obrovské klobouky a mini šaty měl na svědomí Jean Barthet, kovové mini Paco Rabanne. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nelze Michèle Mercier upřít, že i v černé paruce je sexy (i když do Angeliky má hodně daleko) a že "neckářovský" Claude Rich by mohl být schopný komik. Jenomže docela slibný námět byl znásilněn filmařskou fušeřinou. Proč tu všechny ty opičky místo přímého směru vyprávění jsou, to opravdu nevím, ale i přes poměrně solidní dabing (Ćeské znění připravili: MIchal Pavlata, Helena Fridrichová, JIří Klem, Jan Přeučil, Vladimír Kudla, Ivo Kubečka, Pavel Šrom, Nina Divíšková, Jitka Sedláčková a další. Překlad Martha Baringová. Zvuk Jaroslav Novák. Produkce Filip Smola a Jana Mazačová. Dialogy a režie Michal Pavlík. Připravil Universal production. Vyrobila ČNTS NOVA, 1995.) se tomuhle prostě smát nedá. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Lehce ujetá a místy zajímavě natočená komedie (hlavně ty vypravěčské vsuvky). Ale přes obrovsky slibný potenciál a spoustu pěkných nápadů je to překvapivě zoufale nezábavný film. Nedokážu posoudit, kde se stala chyba, jestli ve scénáři, režii nebo obsazení. Za sebe ale dodávám, že v Angelice polovinu hereckého umění Michèle Mercier dodal nepřekonatelný dabing Libuše Švormové, tady je ovšem zřetelné, že to nebyla kdovíjaká herečka. I když se snažila a co scéna, to jiný půvabný obleček. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama