Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je horké léto, dny jsou dlouhé a vlny pořádně vysoké. Jediným vážným problémem Skeeta je jeho starší brácha Randy, který se mu s jeho tvrdou surfařskou image pořád plete do cesty. Ale všechno se obrátí k lepšímu, když dostane Skeet ke svým dvanáctým narozeninám od bráchy jeho první surfové prkno. Najednou tráví většinu dní ve vodě v očekávání té správné vlny nebo na pláži s kamarády jeho bráchy, kteří pořádají jednu party za druhou. A k tomu všemu se Skeeta ujme surfařská legenda Jim Wesley a dává mu jeho první surfařské lekce. Nemůže být nic lepšího! Nic ale nevydrží věčně a tak i příběh Randyho, Skeeta a Jima se zamotává ve chvíli, kdy se Jim zamiluje do jejich svobodné matky a začnou spolu chodit. Randy žárlí na Skeeta, jenž má nyní Jimovu plnou pozornost a snaží se s Jimem bojovat. Navzdory tomu všemu si ale celá skupina okolo Randyho své léto i tak pořádně užije. Film Local Boys je prostě o klukách, kteří si prožívají jejich dospívání a vše, co k němu patří během jednoho horkého léta na pláži v jižní Kalifornii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Ani slušná réžia, hudba a sympatické obsadenie nezakryjú slabý scenár. A je to škoda pretože ide o vcelku príjemnú surfarsku oddychovku. 45% ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Vdova, dva kluci, potencionální nápadník - surfařský idol, který se jednomu z kluků líbí, druhému ne, samá rvačka-objímačka a la "jseš prima kluk - a ty zas prima chlap" a dohromady kde nic, tu nic. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Krásné záběry na moře, surf a zase moře, charismatický hlavní představitel, podprůměrný námět, blbý scénář, tupá režie, zoufalství herců i diváků. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Rodinná dráma ktorá sa nevie rozhodnúť čím chce byť.Nieje ani rodinným filmom, ani komédiu, ani športovým filmom. Vo filme sa skoro nič nedeje a zaujímavé obrazy surfujúcich mladíkov začnú byť po dlhšom čase nezaujímavé. Herecké výkony sú ale dosť kvalitné, čiže na vine je velmi slabý scenár. Zaujme hlavne Mark Harmon, ktorý odviedol dobrú prácu. V takto podpriemernom filme je ho škoda. ()

Reklama

Reklama